Rustogalta uusi kappale musavideon kera

(c) Julia Ruottinen

Helsinkiläinen yhden miehen yhtye on julkaissut musiikkivideon ”Running”-kappaleesta. Rudolf ”Rustoga” Westerholm on tehnyt musiikkia monipuolisesti noin kymmenen vuoden ajan ja työskennellyt äänisuunnittelijana. Rustoga nostettiin Soundi-lehdessä esille Omaperäistä ja erinomaista musiikkia – demoefektissä 2018. Eri musiikkigenreistä huolimatta sydän tuntuu palaavan metallijuurille ja on kuultavissa myös suomenkielisissä kappaleissa ”Kaski” ja ”Tuhkaa”.

Elektronisen alkukantaista ja metallimusiikkia yhdistelevä ”Running” kertoo taistelusta kohtaloa vastaan ja hahmotelma pakana-noidattarista muodostui kappaletta tehdessä niin voimakkaaksi, että siitä oli tehtävä musiikkivideo.

”Kuvasimme videon ystäväni Kalle Rantasen ja Roni Karleniuksen kanssa, minkä jälkeen editoin ja värimäärittelin teoksen vastaamaan haluttua karuhkoa tunnelmaa.
Tanssijoina toimivat Anni Dohlen, metal & dark tribal fusion -tanssinopettaja sekä hänen oppilaansa Veera Kontiokari, ja näyttelijänä ’uhrin’ muodossa toimi Joonas Turner, multitalentti audio-artisti. Metsästäjänä toimi myös edellämainittu Kalle. Kappale masteroitiin Finnvox-studiolla Daniel Hagströmin toimesta. Haluan kiittää mitä nöyrimmin kaikkia tästä avusta ja osallistumisesta!”

Rustoga on tulevaisuudessa julkaisemassa uutta kappaletta, jonka tuottajana toimii Fall Guys -säveltäjänä tunnettu Jukio Kallio. Kappaleen musiikkivideon kuvaaja on Sam Jamsen, joka on toiminut melkeinpä hovikuvaajana Apulannalle.

Kommentoi julkaisua