Kuva: Mika Rinta-Porkkunen

Rytmikorjaamo valmistautuu rajoitusten purkamiseen: kivenkova kausi pääsee vauhtiin maaliskuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 25.2.2022

Yleisötilaisuuksia koskevan rajoituspäätöksen poistuminen otettiin tyytyväisenä vastaan Seinäjoen Rytmikorjaamolla. – Olemme onnellisia siitä, että pandemia on siinä vaiheessa, että rajoituksia voidaan alkaa purkamaan. On upeaa päästä jälleen pitkän tauon jälkeen tarjoamaan meidän yleisölle livemusiikkia ja elämyksiä. Kevään ohjelmistossa on luvassa monipuolisesti herkkuja metallin syvästä päästä aina Suomen kirkkaimpiin poptähtiin, toiminnanjohtaja Marko Kivelä kertoo.

Heti maaliskuussa Rytmikorjaamon lavalla louhitaan väkevästi, kun Stamina ja Diablo saapuvat taloon. Molempien esiintymistä on odotettu malttamattomasti. Kevään raskaampaa tarjontaa jatkaa melodisen deathmetallin jättiläisen Insomniumin ja peikkometalliyhtye Finntrollin tiukka tuplailta huhtikuussa. Koko kevätkauden päättää melankolisen tunnelmametallin lähettiläs Swallow the Sun kesäkuun alussa.

Viime vuosien suurimpiin kotimaisen musiikin ilmiöihin kuuluva Vesta sekä muita nuoria, kuumia ja nousevia artisteja nähdään myös kevään ohjelmistossa.
Tulevaisuuden isoja nimiä on ohjelmistossa luvassa laidasta laitaan. Vilpittömällä ja ajattomalla musiikillaan hurmaava Arppa, valovoimainen rap-lupaus Hassan Maikal sekä nuoret kitararockin sanansaattajat Kissa ja Teini-Pää nähdään ensimmäistä mutta takuulla ei viimeistä kertaa Rytmikorjaamolla keväällä, kertoo Kivelä.

Seminaarinmäen mieslaulajat eli Semmarit kajauttaa Rytmikorjaamon huhtikuun käyntiin. Heille lavan lämmittää paikallinen, ämmäenergiaa tihkuva lauluyhtye Vocal!.

Rytmikorjaamon keväässä tullaan näkemään myös useita Suomen ykkösartisteja. – Kaija Koo, Antti Tuisku, Vesala, Mikael Gabriel, Ellinoora ja monet muut, markkinointipäällikkö Annukka Heinämäki luettelee kevään kuumimpia iltoja. Heinämäki jatkaa:

”On aina ilo päästä toteuttamaan ihmisten toiveita ja tuoda juuri nämä artistit Rytmikorjaamon lavalle.”

Rytmikorjaamo avaa ovensa koronaturvallisuudesta huolehtien ja viranomaisohjeistuksia noudattaen. Koko ohjelmisto lippulinkkeineen: rytmikorjaamo.fi/klubi

Luetuimmat

Uusimmat