Rytmikorjaamon Elossa-klubi tuo eturivin artistit intiimeille erikoiskeikoille

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 19.2.2021

Rytmikorjaamon tapahtumatoiminta jatkuu maaliskuussa vallitsevien rajoitusten sallimissa puitteissa. Rytmikorjaamoa luotsaava Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu ry lanseeraa vallitseviin poikkeusoloihin soveltuvan uuden Elossa-klubisarjan, jossa normaalioloissa yli 1000 henkeä vetävän venuen maksimikapasiteettina on kaksikymmentä henkilöä. Maaliskuussa käynnistyvällä Elossa-klubilla nähdään kattava nippu arvostettuja kotimaisia eturivin artisteja: Olavi Uusivirta, Vesterinen Yhtyeineen, Jesse Markin, Litku Klemetti ja Samuli Putro.

Varmasti jokainen ymmärtää, ettei 20 hengen yleisöille tehtävien konserttien takana ole ajatus taloudellisesta hyödystä, kertoo Rytmikorjaamon promoottori Marko Kivelä. – Niin yleisön, artistien kuin meidän järjestäjienkin nälkä elävän musiikin parissa koettuja elämyksiä kohtaan on kasvanut valtavaksi. Nyt jos koskaan toteutamme yhdistyksemme tarkoitusta ja teemme sen luonnollisesti noudattaen viranomaisten ohjeistuksia, Kivelä jatkaa.

Elossa-klubit toteutetaan hyvin rajallisella yleisömäärällä Rytmikorjaamon suuressa yli 1000m2 klubisalissa. Nykyisten rajoitusten mahdollistaessa maksimissaan kahdenkymmenen henkilön yleisötapahtumat, keikat toteutetaan useammassa erässä, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan livemusiikista. Huolellisilla ennakkojärjestelyillä, riittävillä turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniatoimilla taataan niin asiakkaille, esiintyjille kuin henkilökunnallekin standardit täyttävä turvallinen ja ainutlaatuinen keikkakokemus.

Keikkasarjan aloittaa lauantaina 6.3. lukuisista hiteistään tunnettu Olavi Uusivirta. Multitalentti artisti on tuttu näky keikkalavojen lisäksi myös eri produktioista niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin teatterilavoiltakin. Olavi Uusivirta esiintyy soolona ja tekee Rytmikorjaamolla yhteensä viisi keikkaa.

Sunnuntaina 7.3. Elossa-klubille saapuu hurmoksellisista keikoistaan tunnettu ja intohimoisen seuraajakunnan palvoma Vesterinen Yhtyeineen. Suurta live-suosiota nauttiva yhtye tekee Rytmikorjaamon sunnuntaissa yhteensä neljä keikkaa.

Indie-artisti Jesse Markin nähdään Rytmikorjaamolla perjantaina 12.3.

Emma-palkitun Jesse Markinin ura lähti kovaan nousukiitoon 2019 julkaistun “FOLK” -albumin myötä. Sekä kriitikot että ison yleisön puolelleen voittanut Markin tekee Rytmikorjaamolla yhteensä kolme duo-keikkaa.

Lauluntekijä Sanna Klemetin hävytön alter ego Litku Klemetti esiintyy duona Rytmikorjaamolla lauantaina 13.3. Litku Klemetti rymisteli suurempaan tietoisuuteen vuonna 2017 ja kuluvana keväänä yhtyeeltä julkaistaan uusi levy. Litku Klemetti-duo esiintyy lauantaina 13.3. kolmella keikalla.

Lauantaina 27.3. Rytmikorjaamon valtaa aina toivottu ja odotettu musiikkipiirien älykkö Samuli Putro soolokeikoille. Alun perin Zen Cafén laulajana tunnetuksi tullut muusikko on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista lauluntekijöistä, jonka seitsemäs sooloalbumi “Keskellä kesää” julkaistiin tänään perjantaina. Putro tekee Rytmikorjaamolla yhteensä kolme keikkaa.

Elossa-klubin keikkojen liput tulevat myyntiin maanantaina 22.2. klo 9:00 Tiketissä jälleenmyyntipisteineen.

Luetuimmat

Uusimmat