S-TOOLin uusi single hakkaa reiän päähän ja antaa vastaäänen kaikelle muovisonnalle

Sentenced– ja Poisonblack -yhtyeistä tunnetun Ville Laihialan luotsaamalta S-TOOLilta julkaistaan tänään uusi single ”Hole”. S-TOOL on jälleen raskaiden työkalujen ja synkkien aiheiden äärellä, nimensä mukaisesti ”Hole” jysähtää jo ensitahdeilla suoraan tajuntaan hakaten reiän päähän.

Virsi nimeltä Hole kertoo siitä, kun vitutuskäyrän mittarit huutavat punaisella. Pää on yhtä isoa mustaa reikää, ajatusten kaaosta. Tunne, että pitäisikö räjäyttää kalloon aukko, josta ajatukset pääsevät ulos, mutta kun ei ole varma, uskaltaako niin tehdä. Hole on myös oma vastaääneni tuotetulle muovisonnalle. Hole on muovitonta sontaa, sitä itseään. Paskaa ilman pakettia, luonnehtii Laihiala uutukaista kappaletta.

Hole” on ensimmäinen julkaisu syksyllä julkaistavalta pitkäsoitolta, jota S-TOOL äänittää parhaillaan. Levyn julkaisee Playground Music.

Taidokkaita melodioita raivolla mättävä S-TOOL sai heti alkujaan metalliväen keskuudessa vakuuttavan lähdön niin ensimmäiselle levylleen kuin myös keikoilleen. Vuonna 2017 julkaistu S-TOOLin albumi ”Tolerance 0” sai Suomessa hienon vastaanoton ja albumin hittisingle ”Hammering” jyskytti pitkään radioaalloilla. Suomen lisäksi albumi myös Euroopassa ja Japanissa, jossa levy kävi digimyyntilistojen kärkipäässä.

Ville Laihialan lisäksi S-TOOLissa vaikuttavat Lullacry-yhtyeestä tutut Sami Leppikangas ja basisti Kimmo Hiltunen sekä rumpali Aksu Hanttu, joka tunnetaan metalliyhtye Entwinesta. Yhtyeen nimi S-TOOL juontaa sanasta Severing Tool.

S-TOOL keikoilla:
08.03. TURKU Apollo (+ Medeia)
09.03. HELSINKI Radio Rock Risteily XXVII
20.07. TAMPERE Tammerfest / Pakkahuone (w/ Beast In Black)

Kommentoi julkaisua