S-TOOLin uusi single Hammering jyskyttää rankasti kuin omatunto

Sentenced– ja Poisonblack -yhtyeistä tunnetun Ville Laihialan luotsaamalta S-TOOLilta julkaistaan tänään uusi single, ”Hammering”. Odotettu kappale takoo tietä syksyllä julkaistavalle pitkäsoitolle, jota yhtye parhaillaan äänittää. Mantraava ”Hammering” murisee ja jyskyttää raskaasti kuin syntisen omatunto.

– ”Hammering” kuvastaa sitä, miltä tämä nykymaailma ihmisen päässä kuulostaa. Samalla se on myös omantunnon ääni, kertoo Ville Laihiala säveltämästään ja sanoittamastaan kappaleesta.

S-TOOLilta on aikaisemmin julkaistu kaksi singleä, jotka herättivät odottavaa mielenkiintoa metalliväessä. Lisäksi kappaleet saivat hyvän vastaanoton muun muassa Radio Rockilla. Laihialan aikaisempien yhtyeiden materiaaliin verrattuna on suoraviivaisempaa ja rankempaa, mutta myös S-TOOLin mättöa kantaa Laihialan tunnistettava taito kuljettaa melodioita sekä pettämätön kyky rytmittää mättö juuri oikein.

Ville Laihialan lisäksi raskaan sarjan uudessa superyhtyeessä vaikuttavat Lullacry-yhtyeestä tutut Sami Leppikangas ja basisti Kimmo HIltunen sekä rumpali Aksu Hanttu, joka tunnetaan metalliyhtye Entwinesta. Yhtyeen nimi S-TOOL juontaa sanasta Severing Tool ja musiikin vertailukohdiksi Laihiala on maininnut Panteran ja Entombedin. Playground Music julkaisee S-TOOLin debyytin cd:n lisäksi myös vinyylinä.

S-TOOL
nähdään tänä kesänä festarikeikoilla muun muassa Nummirockissa, Ilosaarirockissa ja Qstockissa. Uuden albumin levynjulkaisukeikka tapahtuu 16. syyskuuta Helsingin Virgin Oilissa.

S-TOOL keikoilla:

23.06. NUMMIJÄRVI Nummirock
01.07. PUOLANKA Lankafest
14.07. JOENSUU Ilosaarirock
22.07. LAUKAA John Smith Rock Festival
28.07. OULU Qstock
04.08. KOTKA Dark River Festival
16.09. HELSINKI Virgin Oil Co.

Lisää keikkoja julkistetaan myöhemmin

https://www.facebook.com/stoolofficial/

Kuuntele ”Hammering” tästä:

Kommentoi julkaisua