SaariHelvetti-festivaalin ohjelma on nyt valmis!

Turmion Kätilöt SaariHelvetti 2017

SaariHelvetti-festivaalin ohjelma on nyt valmis! Viimeiset kiinnitykset Turmion Kätilöt, Helhorse, Ranger, Oceanhoarse, Riddle Me This sekä Rock’n’Tits-burleskilavan viehkeät esiintyjät. Uudet nimet laajentavat juhlan tanakkaa tarjontaa merkittävästi.

Tampereen Viikinsaaressa soi kesällä 2018 raskas ja tumma musiikki. Neljäs SaariHelvetti-festivaali raikaa Pyhäjärven keskellä lauantaina 4. elokuuta.

Turmion Kätilöt on esiintynyt jokaisessa SaariHelvetissä, eikä kesä 2018 tee poikkeusta. Perjantaina 20. huhtikuuta Sikiö-singlensä julkaiseva kotimaisen industrial metal -tyylisuunnan ykkösnyrkki herää krapuloistaan, suuntaan keikoille ja aikoo myös ulostaa Universal Satan -albumin syyskuussa 2018. Lataa ja varmista, Turmion Kätilöt is back!

Tanskalainen Helhorse tuo Viikinsaareen annoksen stoneria, sludge rockia, metallia ja punkkia. Spinefarm Recordsin bändi tunnetaan armottomana live-ryhmänä, jonka juuret ulottuvat vuoteen 2006. Vuodesta 2010 Helhorse-nimisenä paahtanut kopla saapuu vihdoinkin ensimmäistä kertaa Suomeen ja on valmiina ampumaan täyslaidallisen SaariHelvetissä 2018.

Kotimainen vanhan koulun vauhtimetallisti Ranger lupaa yhä olla nopsa, äänekäs ja töykeä. Miehistöään uudistanut helsinkiläisyhtye hakee vaikutteensa tietystä suunnasta: jos varhainen Anthrax tai Slayer maistuvat, myös Ranger tekee gutaa.

SaariHelvetin ohjelmaa täydentävät lisäksi kitaristi Ben Varonin tuore yhtye Oceanhoarse sekä viime perjantaina 13. huhtikuuta Bändikilpailu Helvetistä -voittajaksi selvitynyt Riddle Me This.

Raskaan musiikin tyylisuuntien lisäksi SaariHelvetti-festivaali tarjoaa myös näyttävää silmänruokaa. Stella Polairen emännöimällä Rock’n’Tits Stagella lumoavat burleskin keinoin India Wilde, Koko Daval, MortuusAmor, Nana Violet ja Trouble.

SaariHelvetti 2018, koko ohjelma:
Turmion Kätilöt
Ajattara
Jinjer (UKR)
Carach Angren (NED)
Helhorse (DEN)
Callisto
Huora
Profane Omen
Ranger
King Satan
Oceanhoarse
Alcoholica Plays Metallica “…And Justice for All” 30 Year Anniversary
Bändikilpailu Helvetistä -voittaja Riddle Me This

Rock’n’Tits Stage:
Stella Polaire
India Wilde
Koko Davai
MortuusAmor
Nana Violet
Betty Bellavue
Trouble

Pääsylippu 42 e + toimituskulut (Liveto, Tiketti & Lippupiste)
VIP of Hell 81,50 e + toimituskulut (Liveto, Tiketti & Lippupiste)
Pääsyliput sisältävät laivamatkat ja festivaalikokemuksen.
K-18.

Kommentit