SaariHelvetti-festivaalin riivattu pikkuveli TalviHelvetti herää jälleen eloon keskellä kylmintä Suomen talvea

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 8.11.2021
Korpiklaani @ Möysän musaklubi

SaariHelvetti-festivaalin riivattu pikkuveli TalviHelvetti herää jälleen eloon keskellä kylmintä Suomen talvea. Perjantaina 7. tammikuuta Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla nähdään seitsemän esiintyjää: Korpiklaani, Bloodred Hourglass, Fear of Domination, Brymir, Mors Subita, Marianas Rest ja Saruru.

Kansainvälisesti äärimmäisen suosittu folkmetal-yhtye Korpiklaani on profeetta myös omalla maallaan ja sen keikat Suomessa ovat aina harvinaisen villejä. Bloodred Hourglassin tuore albumi ”Your Highness” nousi ilmestymisviikollaan Suomen virallisen albumilistan sijalle 3, joten bändin asema kotimaisen heavyn lupauksena on vaihtumassa suosioon mestaruussarjassa. Samassa lupaavassa tilassa on myös Fear of Domination, jonka miellyttävän kipeä industrial-metalli löytää uusia korvia kiihtyvällä tahdilla.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Lisäksi melodisen death metal -jyystön monipuolistajat Brymir ja Mors Subita, isolla pensselillä raskautta maalaava Marianas Rest sekä japanilaista kawaii metal -tyylisuuntaa ja kanteleen suomalaiskansallista soundia yhdistävä Saruru maustavat kukin TalviHelvettiä mieleenpainuvasti.

Erityisesti Sarurun esiintyminen tulee kääntämään pään jos toisenkin. Jo useita biisejä digitaalisilla alustoilla julkaissut bändi tekee nyt uransa ensimmäisen keikan, TalviHelvetissä tietenkin!

TalviHelvetti
Tullikamarin Pakkahuone ja Klubi, Tampere
pe 7.1.2022

Korpiklaani
Bloodred Hourglass
Fear of Domination
Brymir
Mors Subita
Marianas Rest
Saruru

Liput alk. 35e (Tiketti, Lippu.fi) / 40e ovelta
Ennakkoliput tulevat myyntiin ke 10.11.2021 kello 9.

tullikamari.net
nem.fi