SaariHelvetti julkisti ensimmäiset esiintyjät: Ajattara soittaa ensimmäisen keikkansa Helvetissä

Tampereen Viikinsaaressa soi kesällä 2018 raskas ja tumma musiikki. Neljäs SaariHelvetti-festivaali raikaa Pyhäjärven keskellä lauantaina 4. elokuuta.

Festivaali pisti tänään perjantaina 15. joulukuuta myyntiin erikoishintaisen joululahjalipun. Kun hankit piletin viimeistään 1. tammikuuta 2018, saat sen hinnalla 38 euroa + toimituskulut. Vuodenvaihteen jälkeen peruslipun hinta kohoaa. Samalla saataville tulevat VIP-liput.

SaariHelvetti julkistaa nyt ensimmäiset esiintyjänsä. Niistä odotuin lienee SaariHelvetti-neitsyytensä menettävä Ajattara.

Vuonna 1996 Pasi “Ruoja” Koskisen perustama black metal -bändi palasi lavoille vuonna 2016. Yhtye julkaisi keväällä 2017 albumin Lupaus, joka on bändin raain ja henkilökohtaisin levy. Ajattaran musta metalli on huomattavan alakuloista ja melankolista. Yhtyeen lyriikoissa toistuvat teemat kuolema, pahuus ja pimeys.

SaariHelvettiin elokuussa 2018 saapuvat myös ukrainalainen metalcore-yhtye Jinjer, jonka huippukova lavashow on nähty aiemmin Suomessa mm. vuoden 2017 Nummirockissa. Muita varmoja SaariHelvetti-esiintyjiä ovat tamperelainen industrial metal -orkesteri King Satan ja niin ikään tamperelainen Metallicaa tykittävä Alcoholica, joka juhlistaa ”…And Justice for All” -albumin 30-vuotispäivää, joka osuu elokuulle 2018.

Nyt julkistettujen nimien lisäksi SaariHelvetissä tulee esiintymään 8 muuta rankkaa ja persoonallista metalli- ja rockyhtyettä, joista yksi on SaariHelvetin järjestämän Bändikilpailu Helvetistä -kisan voittaja. Lisää bändijulkistuksia ja bändikisan osallistumisohjeet kerrotaan vuoden 2018 alkupuolella.

Ohjelma 15.12.2017
Ajattara
Jinjer (UKR)
King Satan
Alcoholica plays ”…And Justice for All” 30 years
…8 esiintyjää julkistetaan myöhemmin…

Pääsylippu 38 e + toimituskulut (Liveto, Tiketti & Lippupiste) 1.1.2018 asti
Pääsylippu 42 e + toimituskulut (Liveto, Tiketti & Lippupiste) alkaen 2.1.2018
VIP of Hell 81,50 e + toimituskulut (Tiketti & Lippupiste) alkaen 2.1.2018
Pääsyliput sisältävät laivamatkat ja festivaalikokemuksen.
K-18.

saarihelvetti.fi
facebook.com/saarihelvetti

Kommentoi julkaisua