Sabaton ja World of Tanks yhteistyöhön

Sabaton

Ruotsalainen historiaa ja heavy metalia yhdistelevä Sabaton, peliyhtiö Wargaming.net ja World of Tanks ovat vastikään ilmoittaneet ryhtyvänsä pitkäkestoiseen yhteistyöhön. Sotapelejä kehittävä Wargaming.net on miljoonien pelaajiensa kesken tunnettu siitä, kuinka eeppinen musiikki ja taistelut yhdistyvät järisyttäväksi pelikokemukseksi. Tuskin myöskään World of Tanksia pelaaville Sabaton on tuntematon bändi varsinkaan kun bändin jäsenet pelaavat itse myös kyseistä peliä, kun keikkakiireiltään ehtivät. Toisinsanoen intohimo eeppiseen musiikkiin ja asioiden räjäyttämiseen sopii yhteen kuin.. no, Sabaton ja World of Tanks.

-”Historia on suuri innoituksen lähde bändillemme.” sanoi  Sabatonin laulaja Joakim Brodén. -”Haluamme kertoa tarinoita asioista, jotka ovat vaikuttaneet monien ihmisten elämään. Me pelaamme kaikki World of Tanks -peliä ja nyt onkin hienoa nähdä kuinka peliyhtiö astuu oman alueensa ulkopuolelle ja kokeilee jotain täysin uutta. Pelaaminen tulee olemaan paljon coolimpaa, ja tulee olemaan mahtavaa olla mukana tässä kaikessa.”

-” Tiedämme ettei World of Tanksin pelaajien mielenkiinnon kohteet rajoitu ainoastaan panssarivaunuihin.” hehkutti Wargaming.net:n markkinointipäällikkö Maxim Chuvalov-” On mahtavaa nähdä kuinka luovia yksilöitä pelaajien keskuudesta löytyy. Musiikki on tärkeä osa peliä, ja tämä on meidän tapamme levittää musiikkia pelaajien kesken inspiroidaksemme heitä vielä lisää.”

Vielä ei kuitenkaan ole kerrottu, mitä tuleva yhteistyö pitää sisällään, mutta fanit tulevat Chuvalovin mukaan saamaan hienoja yllätyksiä tulevaisuudessa.

 

Kommentit