Sabaton Outokuva

Sabatoniin palannut Thobbe Englund kertoo pitävänsä yhtyettä perheenään

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 4.3.2024

Uutisoimme hetki sitten, että ruotsalaisessa power metal -yhtye Sabatonissa vuosien 2012-2016 välisen ajan soittanut kitaristi Thobbe Englund on palannut yhtyeeseen.

Englund kertoo tuoreessa Brutal Planet Magazinen haastattelussa, että kokee kuuluvansa yhtyeen riveihin ja pitävänsä bändiä perheenään.

”Tajusin uutenavuotena, että jos minulta kysytään se kysymys, niin vastaus on kyllä. Kuulun Sabatoniin. Se on perheeni ja he ovat parhaat ystäväni. Joten kaikki vain valkeni minulle. Tiesin, että jos minua pyydetään palaamaan, niin vastaan kyllä. Ja luulen, että se oli viikkoa myöhemmin, kun meillä oli syntymäpäiväjuhlat pojalleni, ja minä ja Joakim olimme säveltäneet yhdessä kappaletta, joka tulee tälle uudelle levylle”, Englund kertoo ja jatkaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Hän tekstasi minulle pari päivää aiemmin. Hän kysyi olisinko sunnuntaina kotona, ja sovimme, että hän tulee kahville. Luulin, että kävisimme läpi joitain yksityiskohtia kyseisestä biisistä. Yleensä hän kertoo suunnitelmistaan etukäteen, joten mietin vierailun syytä. Mutta en ajatellut asiaa sen enempää. Ja sitten hän tuli, ja me istuimme juomassa kahvia ja puhuimme jotain. Sitten hän kysyi yllättäen, että mitä ajattelisin siitä, jos pukisin taas maastohousut jalkaan.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat