SadDoLLsin ”Call Me Pain” -single on mannaa goottirockin ystäville: Tumman darkwave-biisin videolla mukana Next Top Model -tähti Marianna Painesi

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 2.10.2020

Kreikan koneistettujen goottirokkarien kermaan lukeutuva SadDoLLs tuo tummanpuhuvan tuulahduksen vuoden 2020 syksyyn. Tänään julkaistava ”Call Me Pain” -single jatkaa samalla darkwave-linjalla kuin yhtyeen viimeisin ”Blood of a Kind” -albumi, joka vahvisti ateenalaisviisikon asemaa mainioin arvosteluin. Nyt julkaistavalla ”Call Me Pain” -singlellä on mukana myös suomalaisvoimia; masteroinnista vastasi muun muassa Nightwishin, The 69 Eyesin ja Amorphiksen soundeja viilaillut Mika Jussila. Biisin on tuottanut ja miksannut muun muassa Rammsteinin ja Emigraten kanssa aiemmin työskennellyt Sky Van Hoff.

”Tämä killeri biisi on moderni versio siitä mikä on tämän bändin kivijalka. Paras biisi minkä olen tehnyt tähän mennessä. ’Call Me Pain’ on SadDoLLs”, George Downloved toteaa.

Sanoituksista ja sovituksesta vastanneella Paul Evilrosella on sana hallussaan myös biisiä kuvaillessa:

”Tämä on synkkä ja raskas hitti kaikille lepakoille ja vampyyreille. Heiluttakaa päätänne ja tanssikaa sydämenne kyllyydestä!”

SadDoLLs on 15 vuoden urallaan ehtinyt julkaista neljä studioalbumia, ja bändin single ”Lady Cry” lukeutuu varsinkin saksalaisten goottiklubien vakiohjelmistoon. Single oli mukana myös Sonic Seducer’s -kokoelmalla ”Cold Hands Seduction”, joka on myynyt yksinomaan Saksassa 60 000 kappaletta.

Bändi on nähty vuosien varrella samalla lavalla esimerkiksi Paradise Lostin, The 69 Eyesin, Moonspellin ja VNV Nationin kanssa. Bändi on nähty niin ikään Deathstars-tribuuttikeikalla yhdessä Deathstarsin Skinny Discon kanssa. Yhtyeen historian suomalaiskytköksiin lukeutuu paitsi yhteistyö tuottaja Hiili Hiilesmaan kanssa ”Blood of a Kind” -albumilla, myös esiintyminen entisen HIM-kosketinsoittaja Juska Salmisen alias Zoltan Pluton kanssa HIM-tribuutti-illassa sekä yhteistyö studiossa JP Leppäluodon kanssa ”Sex in Church” -biisissä.

Bändi julkaisee tänään myös Bob Katsionisin ohjaaman ”Call Me Pain” -musiikkivideon, jonka päätähtenä nähdään Next Top Model -ohjelmastakin tuttu Marianna Painesi. PK Theaterissa kuvatun näyttävän videon voi nyt katsoa tästä:

SadDoLLs on:
George Downloved – Laulu
Paul Evilrose – Kitara
J. Vitu – Kitara
Sir Psycho – Basso
Darroc – Rummut

www.saddolls.net
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter
Spotify