Sadistik Forestin riveissä muutoksia: Yhtye työstää uutta albumia tuoreen rumpalinsa Jimi Myöhäsen kanssa

Sadistik Forest 2020: Jimi Myöhänen, Antti Heikkinen, Jarkko Lahtinen, Markus Makkonen

Kesä toi muutoksia kotimaisen death metal -yhtye Sadistik Forestin riveihin, kun rumpali Vesa Mutka päätti lähteä bändistä keskittyäkseen muihin asioihin. Sadistik Forest toivottaa 13 vuotta bändissä toimineelle Mutkalle kaikkea hyvää.

Yhtye julkaisee loppuvuodesta uuden EP:n, joka jää Mutkan viimeiseksi julkaisuksi bändin kanssa. EP ilmestyy Transcending Obscurity Recordsin kautta.

Sadistik Forest sai riveihinsä uuden rumpalin Jimi Myöhäsen, jonka kanssa on aloittanut työstämään uutta albumia. Muusikko tuo bändille päättäväisyyttä, kontrollia ja vauhtia.

Jimi Myöhänen kommentoi uutta pestiään Kaaoszinelle:

”Alun perin keikan mittaista tuurauspestiä lähdin hoitamaan ja ekojen koko bändin treenien jälkeen hymy oli niin leveä, että lähimmäiset alkoi jo huolestua. Koronan pirulainen tuli ja siirsi keikan ensi vuodelle. Markukselta tuli kuitenkin samaan syssyyn viestiä, että vakisopparia olisi tarjolla, mikäli kiinnostaa ja eihän tästä tilaisuudesta voinut yksinkertaisesti kieltäytyä. Otan haasteen ilolla vastaan ja odotan tulevia keikkoja ja levytyssessioita innolla!”

Kommentoi julkaisua