Saiko karanteeni haaveilemaan soittoharrastuksen aloittamisesta tai arsenaalin päivittämisestä? – Hyödynnä Soundtoolsin houkuttelevat tarjoukset

Koronaviruksen jyllätessä ja keikkojen ollessa vielä tauolla ovat monet musiikista kiinnostuneet lukkiutuneet koteihinsa ja harkitsevat oman musiikkiharrastuksen aloittamista. Sähkökitaroiden ja muiden instrumenttien myynti onkin ymmärrettävästi noussut karanteeniaikana huomattavasti; esimerkiksi legendaarinen kitaravalmistaja Fender tiedottaa myyntinsä kasvaneen vuoden 2020 aikana lähes 92%. Yhdysvaltalainen soitinliikejätti Guitar Center puolestaan ilmoitti 85% kasvusta myynnissään elokuussa 2020.

Instrumentin soittaminen parantaa tutkitusti ihmisen motoriikkaa, ja aivoissa tapahtuu muutoksia esimerkiksi eri aivoalueiden yhteistyön kasvussa. Kognitiiviset kyvyt siis kehittyvät soittaessa, minkä lisäksi musiikilla itsellään on paljon positiivisia vaikutuksia emotionaalisesti.

Yksi instrumentin soittamisen negatiivisista puolista lienee kuitenkin GAS eli gear acquisition syndrome – soittovälineiden haalimistauti. Maailma on täynnä toinen toistaan houkuttelevimpia instrumentteja ja studiovermeitä, jotka kaikki lupaavat parempaa soundia ja luovaa pöhinää. Kuin harakka ihminen haalii itselleen uusia soittimia, mutta tarjonnan maailmaan on helppo eksyä. Aloittelija saattaa olla sormi suussa sen suhteen, mitä hänen oikein kannattaisi ostaa.

Kaaoszine on yhdessä SoundToolsin kanssa päättänyt kerätä tähän artikkeliin joukon erilaisia musiikkitarvikkeita aina sähkökitaroista bassokitaroihin, monitoreista efektipedaaleihin ja äänitystarvikkeista kosketinsoittimiin. Eikä siinä vielä kaikki; alennuskoodilla KaaosSound2021 saat -10%:n alennuksen kaikista SoundToolsin ostoskorin tuotteista (poislukien Neural DSP Quad Cortex) 1.3.2021-1.4.2021 välisen ajan!

Olit sitten aloittelija ensimmäisiä tarvikkeitaan ostamassa tai jo pitemmälle edennyt soittomaakari, löytyy tästä artikkelista varmasti omaa GASia hiveleviä tarjouksia.

 

Soundtoolsin tärpit:

KITARA:

  • Schecter-kitarat

– Varsinkin metallimusiikkiin painottuvista malleistaan tunnetulta Schecteriltä löytyy halvemmista (keskihintaluokka) Reaper-malleista kalliimpiinkin Mach-malleihin vaihtoehtoja – kuusi tai seitsemänkielisinä.

  • Orange-vahvistimet

– Pienestä kotisoitteluun sopivasta micro terrorista stadionin täyttäviin äänimaailmoihin sopivat Orangen nupit ja kaapit taipuvat kauniin puhtaasta soundista rockiin tai metalliin sopivaan säröön.

  • Uutuusnostona: Neural DSP Quad Cortex

Maailman tehokkain pedaaliprosessori on kitaristien ja basistien unelma.

https://soundtools.fi/kategoria/soittimet-ja-vahvistimet/

BASSO:

  • Darkglass-vahvistimet

Suomalaista laatua takaava Darkglass tarjoaa bassomaailman parhaat säröt ja soundit jokaiselle metallibasistille. Klassisesta b3k-säröpedaalista, uusimpaan ADAM-pedaalivahvistimeen, Darkglass tarjoaa huippulaadun soundit parhaaseen hintaan!

  • Scecter-bassot

Nelikielisestä viisikieliseen ja klassisesta moderniin malliin – Schecterin bassot kiinnittävät katseen ja takaavat hyvän soitettavuuden.

  • Sire Marcus Miller -signaturebassot

Uuden ja kokeneemmankin basistin ehdoton ykkösvalinta! Alle 300e V3-mallin parhaasta ensibassosta paranneltuihin versioihin tämä jazz-basso on saanut osakseen pelkkiä kehuja – ja hintakin pysyy kurissa. Saatavilla neli- tai viisikielisinä.

  • Uutuusnostona: Darkglass ADAM

Darkglass ADAM tarjoilee basistille innovatiivisen säröpedaalin, impulssivasteet ja USB-äänikortin samassa paketissa.

https://soundtools.fi/kategoria/soittimet-ja-vahvistimet/

KOTISTUDIO

  • Focusrite Scarlett -äänikortit

Yhden kanavan Solo-mallista useamman sisään- ja ulostulon omaavaan 18i8-malliin, kolmannen sukupolven Scarlett-äänikortit takaavat helpon käytettävyyden ja hyvän laadun.

  • Audio-Technica -kuulokkeet
  • M50X suljetut studiomonitorikuulokkeet nyt saatavilla parhaaseen hintaan! Lähes kaikista studioista tutut Audio-Technican -kuulokkeet ovat käyttäjien suosikit, ammattilaisesta aloittelijaan.
  • Kali Audio -monitorit

LP-6 -studiomonitorit parhaalla hinta/laatusuhteella!

  • Audio Technica -mikrofonit

AT2020 kondensaattori yleismikrofoni on täydellinen aloitusmikki niin laulujen kuin intrumenttien äänitykseen

  • Uutuusnostona: Focusrite Scarlett Solo Studio –bundle

Valmis kotistudiopaketti sisältää kaiken tarvittavan äänityksien tekoon alennetulla yhteishinnalla – täysi paketti etätyön, podcastin tai musiikin tekemiseen.

https://soundtools.fi/kategoria/studiolaitteet/

https://soundtools.fi/kategoria/mikrofonit/

PODCAST & STREAM:

  • Zoom podcast ZDM-1 -mikrofoni

Lähetyksien tekoon suunniteltu laajakalvoinen ZDM-1 -mikrofoni on lämminsointinen, puheäänelle sopiva mikrofoni joka kestää koviakin äänenaineita. Mikrofonissa on sisäinen runkoäänivaimennus.

  • Zoom H5n -käsitallennin tai LiveTrak L-8 -äänikortti/mikseri

Podcastin tai streamin lähetykseen ja äänitykseen soveltuu täydellisesti käsikokoinen H5n-käsitallennin tai laajempi LiveTrak L-8 -mikseri. Molemmat omaavat muistikorttipaikan ja ovat yhdistettävissä suoraan tietokoneeseen usb-kaapelilla.

  • uutuusnostona: Zoom ZDM-1 Podcast -mikkipaketti

Zoom ZDM-1 sisältää dynaamisen, lähetyskäyttöön suunnitellun mikrofonin tuulisuojineen, umpikuulokkeet, säädettävän pöytäjalustan ja 2m mikrofonikaapelin.

https://soundtools.fi/kategoria/podcast-striimaus-ja-etatyo/

Kommentoi julkaisua