Saint Vitus ensi kertaa Suomeen elokuussa

Viime vuosina doom metal on kokenut valtavan nousun ja keikkoja on Suomessa riittänyt. Yksi genren ehdottomista huippunimistä ei kuitenkaan ole vielä ennen tätä päivää Suomeen asti päässyt. Nyt tilanne korjantuu, kun amerikkalainen doom metallin todellinen ykkösnimi saapuu Helsingin Nosturiin 27.8. Saint Vitus edustaa genreä puhtaimmillaan. Yhtye on esittänyt puhdasveristä doom metallia 80-luvun alusta lähtien trendeistä välittämättä.

Muina bändeinä nähdään kovan luokan kotimaisia edustajia kolme kappaletta. , joka lyö doom- ja death metallin yhteen on saanut ulkomaita myöten suitsutusta kahdella täyspitkällään ”Fulfill the Curse” ja ”Never Cross the Dead”. Yhtye on päässyt jo tässä vaiheessa esiintymään Hollannin Roadburn-festivaaleille ja kesällä on keikat Ilosaarirockissa ja Tuskassa.

on kahden basistin ja laulaja-rumpalin muodostama perinteikkäämpää doom metallia soittava kokoonpano. Viime vuoden lopulla julkaistu debyytti ”Gathering” on kerännyt loistavia arvioita.

, joka on ehtinyt esiintymään jo Asphyxin sekä Electric Wizardin kanssa tarjoaa mm. Autopsysta vaikutteita ottavaa death metallia, joka varmasti lämmittää jokaista genren fania.

KEIKKA:
La 27.8. Helsinki, ovet klo. 20:00
SAINT VITUS (USA)
HOODED MENACE
HORSE LATITUDES
SWALLOWED

LIPUT:
Lipunmyynti alkaa Tiketissä sekä Lippupalvelussa tiistaina 26.4.
Liput maksavat 33 euroa. Tapahtuma on ikärajaton, täysikäisille rajattu anniskelualue.

http://www.myspace.com/stvitus
http://www.myspace.com/hoodedmenace
http://www.myspace.com/horselatitudesmetal
http://www.myspace.com/swalloweddeath
http://www.krk-gigs.net
http://www.elmu.fi/

Kommentoi julkaisua