Saint Vitusin alkuperäinen basisti Mark Adams on kuollut 64-vuotiaana

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 25.5.2023

Doom metal -veteraani Saint Vitusin alkuperäisenä basistina tunnettu Mark Adams on kuollut 64-vuotiaana. Adamsin kuoleman vahvisti Saint Vituksen kitaristi Dave Chandler.

Adams soitti Saint Vitusin kanssa yhtyeen perustamisesta vuonna 1978 sen hajoamiseen asti vuonna 1996, ja sitten paluun aikana vuosina 2008-2016.

”Tämä on vaikeinta, mitä olen koskaan joutunut kirjoittamaan. Sain tietää sen eilen illalla. En voi sanoa sitä ääneen. Sydämeni murtuneena ilmoitan kaikille, että paras ystäväni ja Saint Vitusin perustaja Mark Adams on kuollut. Yksityiskohdat ovat epämääräisiä, koska en ole vielä puhunut hänen perheensä kanssa. Hän jätti meidät 23. toukokuuta 2023 rauhallisesti nukkuessaan. Yritän ottaa yhteyttä keneen tahansa perheenjäseneen saadakseni lisätietoja”, Chandler kirjoittaa ja jatkaa:

”Mark oli paras ihminen, jonka olen koskaan tavannut. Hän oli ystävällinen kaikille, jopa niille, jotka tekivät hänelle väärin. Hänellä ei koskaan ollut pahaa sanaa sanottavana kenestäkään. Hän löysi aina hyvän kaikesta, oli se kuinka huonoa tahansa. Hieno kaveri, jonka kanssa oli hyvä olla. Mikään ei tule koskaan olemaan samanlaista.”

Luetuimmat

Uusimmat