Saksalaisbändi Lord Of The Lost Turmion Kätilöiden mukaan Helsingin Jäähalliin

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 17.9.2020
Lord Of The Lost

Saksalaisen Lord of the Lostin piti alun perin olla mukana Turmion Kätilöiden jäähallikeikalla Helsingissä vappuna. Sitten tilaisuus siirtyi syksylle. Nyt Chris Harmsin johtama, laajakatseista goottimetallia suoltava orkesteri palaa lähtöruutuun: keikan uusi päivä on perjantai 22. tammikuuta 2021 ja se on osa Turmion Kätilöiden jäähallispektaakkelia.

On the Rocksin lokakuiselle keikalle ostettu lippu kelpaa Jäähalliin sellaisenaan. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, lippuja voi palauttaa Tikettiin 17.11.2020 mennessä.

www.tiketti.fi/palautalippuja

Vaihtoehtometallin, goottirockin ja industrialin saumattomasti yhdistävä yhtye perustettiin Hampurissa vuonna 2007. Laulaja Chris Harmsin sooloprojektista bändiksi kasvanut Lord of the Lost julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2010, jonka jälkeen orkesteri on niittänyt suosiota niin gootti- kuin metallijuhlilla. Yhtyeen viimeisin täyspitkä julkaisu on best of -kokonaisuus ”Till Death Us Do Part” viime vuodelta.

Lord of the Lostin show on aina vahva ja visuaalinen tapahtuma. Myös yhtyeen sielu Chris “The Lord” Harms antaa aina kaikkensa: rocktähti taiteen pimeältä puolelta saapuu kirkastamaan Helsingin kuulasta tammikuuta.

TURMION KÄTILÖT
+ special guests Lord of the Lost (GER), Proteus, Lähiöbotox
pe 22.1.2021 Helsinki, Jäähalli, Black Box
liput alk. 37,50e (lippu.fi)

lordofthelost.de
facebook.com/lordofthelost
nem.fi