Samaelin pitkäaikainen kitaristi Marco ”Makro” Rivao jättää yhtyeen

Sveitsiläisen industrial/black metal-yhtye Samaelin pitkäaikainen kitaristi Marco ”Makro” Rivao on ilmoittanut jättävänsä yhtyeen. Rivao kertoo:

”Kuten jotkut teistä tietävät olen viettänyt viimeiset 16 vuotta kitaristina Samaelissa. Noiden vuosien aikana minulla on ollut mahdollisuus tavata paljon ihania ihmisiä ja faneja, mikä on joskus johtanut uusiin ystävyyssuhteisiin, joten tämä lausunto on omistettu teille kaikille. Olen aina ollut ’Passage’-, ’Rebellion’- ja ’Ceremony Of Opposites’ -albumien fani, ja kun minulle soitettiin vuonna 2002 ja tiedusteltiin halukkuuttani liittyä bändiin, tuntui se suurelta kunnialta ja mahdollisuudelta tehdä musiikkia työkseni. Olemme jakaneet yhdessä paljon hyviä hetkiä ja haluan kiittää teitä kaikkia sen mahdollistamisesta. on Vorphin ja Xy:n tarina, ja olen ollut enimmäkseen heidän musiikkinsa tulkitsija, joten haluan kiittää myös heitä tästä tilaisuudesta. Nyt minun on aika tehdä jotakin muuta, joten jätän Samaelin. Vorph, Xy, Drop ja kaikki tiimin muut upeat jäsenet, joiden kanssa olen tehnyt töitä, ovat minulle kuin perhe. Ja niin se tulee aina olemaan. Kiitos vielä kerran teille kaikille tämän huikean matkan mahdollistamisesta Samaelin kanssa!”

Rivao toimi Samaelin kitaristina vuodesta 2002 aina tähän hetkeen saakka. Viimeisimmän ”Hegemony”-albuminsa yhtye julkaisi vuonna 2017.

Kommentoi julkaisua