Sami Yaffan uran ensimmäinen sooloalbumi ”The Innermost Journey To Your Outermost Mind” kuunneltavissa kokonaisuudessaan

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 3.9.2021

Sami Yaffa on tehnyt ainutlaatuisen uran muusikkona niin Suomessa kuin maailmallakin: Ensin kotimaassa Pelle Miljoonan bändissä ja sen jälkeen Hanoi Rocks -yhtyeen alkuperäisjäsenenä, jossa Yaffa eli kansainvälisen rockmuusikon uraa kaikilla mausteilla. Onneksi miehelle on riittänyt soittajapestejä myös Hanoin jälkeen: Joan Jett and The Blackhearts sekä Hanoi Rocksin esikuva, glam rockin kantabändeihin kuuluva New York Dolls olivat vuosien ajan Yaffan yhtyeitä ennen kuin tämä vuonna 2009 perusti vanhan Hanoi Rocks -kumppaninsa Michael Monroen kanssa yhteisen bändin. Tämä yhteistyö jatkuu edelleen, mutta nyt Yaffa julkaisee musiikkia myös omissa nimissään. Sami Yaffan pitkän uran ensimmäinen sooloalbumi ”The Innermost Journey To Your Outermost Mind” julkaistaan perjantaina 3.syyskuuta Suomessa Vallila Music Housen ja kansainvälisesti Cargo Recordsin kautta.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Tässä on istuttu kuin superkärpänen kuumalla kivellä odottaen levyn ilmestymistä. Päätös tehdä soololevy tuli itsellenikin aika puskista ja on ollut pitkähkö matka päätyä tähän pisteeseen, mut ”Better late than never” right!? Toivon mukaan nautitte levystä yhtä paljon, kun mä nautin sen tekemisestä!” Yaffa kertoo.

Olen aina digannut sellaisia bändejä kuin The Clash ja Rolling Stones. Ne soittavat kantria, funkia, reggaeta ja rock`n`rollia, ja kuulostavat silti itseltään koko ajan. Samaa monipuolisuutta halusin myös omalle levylleni. Pohja on kuitenkin rock`n`rollissa. Sitä en peittele”, Yaffa jatkaa.

Albumilta on lohkaistu toistaiseksi kaksi singleä, keväällä ilmestynyt ”The Last Time” ja pari viikkoa sitten julkaistu ”Down at St. Joe’s.”

Voit kuunnella albumin kokonaisuudessaan tästä:

Levyn julkaisun jälkeen Yaffa lähtee yhtyeineen 13 keikkaa kattavalle Suomen-kiertueelle. Yhtyeeseen kuuluvat Yaffan lisäksi Janne Haavisto (rummut ja taustalaulu), Linde Lindström (kitara ja taustalaulu) sekä Burton (koskettimet ja taustalaulu).

Sami Yaffa Tour 2021
24.9. Jyväskylä/Lutakko
25.9. Lahti/Finlandia-klubi
1.10. Oulu/45 Special
2.10. Nivala/Tuiskula.
13.10. Helsinki Tavastia
14.10. Tampere/Tullikamarin Klubi
15.10. Turku/Logomon Teatro
16.10. Hämeenlinna/Suisto
22.10. Kouvola/House of Rock
29.10. Joensuu/Kerubi
30.10. Tuusula/Krapin paja

www.instagram.com/samiyaffaofficial
www.facebook.com/sami.yaffa