Sammy Hagar ei halua kiertää David Lee Rothin kanssa: ”Ei ikimaailmassa”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 23.11.2023

Uutisoimme viikko sitten, että laulaja Sammy Hagar on palkannut kitaravirtuoosi Joe Satrianin osaksi kiertuettaan, jolla aiotaan keskittyä Van Halenin musiikkiin. Kokoonpanossa soittavat lisäksi Van Halenin basistina tunnettu Michael Anthony ja edesmenneen Led Zeppelin -rumpali John Bonhamin poika Jason Bonham.

David Lee Roth oli kuullut Sammy Hagarin sanoneen Howard Stern Show -ohjelmassa, että sekä Roth että Alex Van Halen ovat tervetulleita mukaan kiertueelle niin halutessaan. Tähän Roth oli todennut, että ”olen valmis tulemaan mukaan”.

Nyt fanit ovat kysyneet Hagarilta sosiaalisessa mediassa, että onko Roth tulossa mukaan kiertueelle ilmaistuaan halunsa osallistua. Yllättäen Hagar kuitenkin sanoi, että hän ei halua tehdä kokonaista kiertuetta Rothin kanssa, vaan on valmis soittamaan muutaman keikan yhdessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Hän voi tulla laulamaan kappaleen keikalla tai parilla, jos hän vain muistaa sanat. Hän ei ole tervetullut kiertueelle, ei ikimaailmassa. Kyse oli siitä, että hän tulisi laulamaan jonkin kappaleen kanssamme niin kuin monet laulajat ja kitaristit tulevat tekemään tällä kiertueella. Tiedän, ettei häntä kannata ottaa kiertueelle. Minulla on siitä kokemusta”, Hagar kirjoittaa.

”Best Of All Worlds” -kiertue käynnistyy 13. heinäkuuta.