Sammy Hagar ja Alex Van Halen eivät vaikuta olevan puheväleissä: ”Hän ei vastannut soittooni”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 3.11.2022

Van Halenin riveissä vaikuttanut Sammy Hagar on jälleen kerran ottanut kantaa jo useasti ehdotettuun Van Halen -tribuuttikonserttiin. Hagarin itsensä mukaan olisi ”fantastista” soittaa jälleen yhdessä Alex Van Halenin ja Michael Anthonyn kanssa. Tribuuttikonsertti ei ole kuitenkaan tiedettävästi juuri edennyt, vaikka siitä on ollut puhetta keväästä saakka.

Hagar kertoo tilanteesta tuoreessa SiriusXM -radiokanavan ohjelmassa ”Trunk Nation With Eddie Trunk”. Haastattelija Eddie Trunk nosti esille Wolfgang Van Halenin hiljattaisen kommentin siitä, että David Lee Roth olisi mahdollinen hidaste tribuuttikonsertin kasaamisessa. Tähän Hagar vastasi seuraavaa (Blabbermouthin litteroinnin mukaan):

”Kyse ei ole vain yhdestä tyypistä. Alex Van Halen ja minä emme puhu. Otin yhteyttä Alexiin. Otin Alexiin yhteyttä taas hiljattain. Mikeyn [Michael Anthony, Van Halenin basisti] perheessä tapahtui surullinen asia, ja otin yhteyttä Aliin, eikä hän vastannut soittooni tai sähköpostiini. Joten sanoin: ’Tiedätkö mitä? Vitut siitä.’ Se ei ole asialistani kärjessä. Mielestäni Eddie ansaitsee ehdottomasti kunnianosoituksen. Ja koko maailma tulisi varmasti paikalle osoittamaan kunniaa.”