Samoaja julkaisi uuden singlen henkeäsalpaavan videon kera – ensiesittelyssä ”Svier”-kappale

Kirjoittanut Aleksi Parkkonen - 11.3.2019
Samoaja, kuva: Rasmus Forssell

[fb_button]

Vuonna 2014 perustettu folk-yhtye Samoaja julkaisee uuden singlen tulevalta albumiltaan virallisesti keskiviikkona, mutta Kaaoszinen lukijat saavat hieman etumatkaa ja voivat kuunnella kappaleen jo tänään.

Kaupallinen yhteistyö

Battle Beastista Ulveriin ja VOLASTA Nightwishiin: Ilosaarirock tarjoaa paljon herkkua raskaamman musiikin ystäville →

Samoajan ”Svier-kappaleella kuullaan yhtyeelle tuttua ja ominaista kevyttä sekä ilmavaa äänimaisemaa. Samalla on mahdollista ihastella upeita maisemia, joita on kuvattu niin Norjassa, Britanniassa kuin Kokkolassa.

Kokkolalaisyhtye on tähän päivään mennessä julkaissut kaksi EP:tä sekä ”Landscapes”-debyyttialbuminsa. Samoaja ei ole herättänyt musiikkimedian mielenkiintoa pelkästään kotimaassamme, vaan myös muualla Euroopassa. Tästä todisteena toimii yhtyeen parhaillaan käynnissä oleva Svier-kiertue, joka kattaa kotimaan lisäksi kymmenen ulkomaata, kuten Saksan, Espanjan, Italian ja Ranskan.

Samoaja on mahdollista nähdä 27. maaliskuuta Hämeenlinnassa, ennen kuin yhtye suuntaa Ruotsin kautta Keski-Eurooppaan. Mikäli et pääse katsomaan keikkaa, voit katsoa ”Svier”-kappaleen musiikkivideon alta.

Samoaja Facebookissa