Samuli Federley julkaisi ”Hades”-musiikkivideon pian ilmestyvältä levyltään

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 19.3.2023

Kotimainen kitaravirtuoosi Samuli Federley julkaisee maaliskuun 20. päivä ”Stormylized”-sooloalbuminsa. Tulevan julkaisun ”Hades”-kappaleesta on nyt katsottavissa musiikkivideo.

Levyä on tehty vuodesta 2020 asti, ja sen musiikki ja miksaus ovat Federleyn omaa käsialaa. Levyn ”Broken To Complete” -kappaleessa kuullaan vierailevaa laulajaa, amerikkalaista Nadin Zakariania. Levyn on masteroinut Emil Pohjalainen, ja kansitaiteista vastaa Pauli Souka. Levyn musiikki antaa kokonaisvaltaisen kuvan Federleyn soitosta ja musiikista. Mukana on erittäin menevää teknistä tykitystä Steve Vain hengessä, kauhumetallikappale, eeppisiä elokuvallisia tunnelmia, elektonisia sävyjä sekä John Mayer -tyylinen popkappale.

Federley on nähty niin Suomen Talent- kuin Ennätystehdas TV-ohjelmissa, joista jälkimmäisessä muusikosta tuli Suomen nopein kitaristi. Kitaristi on keikkaillut tiivisti Euroopan lisäksi niin Aasiassa kuin Afrikassakin ja soittanut muun muassa Steve Vain ja Michael Monroen kanssa. Federley on esiintynyt myös San Marinon Euroviisu-kilpailussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Heittäydy ”Hades”-kappaleen pariin tästä:

Kappalelista:

  1. Lydian Overture
  2. Cactus Rider
  3. Valhalla
  4. New Time
  5. Nyctophilia
  6. Broken To Complete
  7. Hades 
  8. Haunted
  9. Lost Horizon
  10. Morning Light

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat