Santa Cruz kiertueelle Britteihin

Santa Cruz 2012Viime keväänä debyyttilevynsä ”Screaming For Adrenaline” julkaissut helsinkiläinen on ollut kiireinen keikkarintamalla. Lähes 30 keikkaa kesän aikana vetänyt bändi teki Suomen-keikkojen lisäksi myös kaksi vetoa Isossa-Britanniassa; Lontoossa ja Nottinghamissa.

Vastaanotto Englannissa oli loistava ja bändi palaakin sinne takaisin jo tänä syksynä. Luvassa on yhdeksän keikkaa kanadalaisen Kobra And The Lotuksen kanssa.

30.10. Lontoo, Borderline
31.10. Bedford, Esquires
1.11. Birmingham, Academy 3
2.11. York, Fibbers
3.11. Sheffield, Corporation
5.11. Manchester, Alter Ego
6.11. Bristol, Exchange
7.11. Southampton, Joiners
8.11. Nottingham, Rock City

Santa Cruz on juuri julkaissut uuden videonsa ”Nothing Compares To You”. Sen voi katsoa tämän linkin kautta.

Santa Cruzin solisti/kitaristi Arttu ”Archie” Kuosmanen kommentoi mennyttä kesää ja tulevaa kiertuetta näin: ”Kesä oli Cruzille maaginen, täynnä keikkoja ympäri Suomea, ja monessa kaupungissa mestat tulvillaan jengiä. Hommat ovat alkaneet todellakin rullata ja näyttää siltä että skidit ja nuoret ovat alkaneet taas arvostaa oikeilla soittimilla vedettyä rock ’n’ rollia! Mikäs sen parempi tapa siirtyä syksyyn kuin uusi sinkku Nothing Compares To You ja kunnon brittirundi! Ensimmäisillä brittikeikoilla kesäkuussa ei oltaisi voitu toivoa parempaa vastaanottoa, joten emme malta odottaa, että pääsemme viemään hommat uudelle tasolle yhdeksän keikan voimin Kobra & The Lotuksen kanssa. Let’s Get The Party Started!”

Kommentoi julkaisua