Santa Cruz Marty Friedmanin lämppäriksi

Santa Cruz 2013Vahvassa ylöspäin suuntautuneessa suhdanteessa oleva hard rock -yhtye Santa Cruz lämmittelee Marty Friedmanin ja Gus G:n keikkaa Helsingin Nosturissa perjantaina 2.5. Ikävä kyllä Tampereen keikalle helsinkiläisen nuorukaiset eivät kerkeä, koska ovat New Yorkissa soittamassa keikan Universal Musicin toimistopilvenpiirtäjän katolla.

Vuonna 2007 perustettu Santa Cruz julkaisi debyyttialbuminsa Screaming for Adrenalinen vuonna 2013 ja on ollut vahvassa nosteessa siitä lähtien. Nuorten miesten kohkausta on verrattu mm. Skid Rown 90-luvun alun tekemisiin ja se on tullut tunnetuksi etenkin raivokkaana livebändinä sekä jäsentensä – eikä vähiten kitaristikaksikko Archie Kuosmasen ja Johnny Parkkosen – soittotaidosta, joka ei Nosturilla illan pääesiintyjille juuri häviä.

Nuorukaisten tuoreimman We Are The One’s to Fall -videon voi katsoa osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=U1ocGnbx7pc .

Mm. Megadethissa uransa luoneen Marty Friedmanin sekä etenkin Ozzy Osbournen kitaristina tunnetun Gus G:n Euroopan kiertue käynnistyy Tampereelta 1.5.2014.

GUS G & MARTY FRIEDMAN
GUITAR UNIVERSE 2014 TOUR IN FINLAND
 
To 1.5.2014 Tampere, Klubi, K-18, liput 20 € ennakkoon // 23 € ovelta
Pe 2.5.2014 Helsinki, , -S-/K-18 + SANTA CRUZ, liput 24 € ennakkoon // 26 € ovelta

Kommentoi julkaisua