Santa Cruz -yhtyeen management syytöksistä Archie Cruzia kohtaan: ”Täysin perättömiä syytöksiä”

– Rockfest 2019.

Julkaisimme eilen uutisen Santa Cruzin Archie Cruzin entisen kihlatun julkaisemista syytöksistä laulajaa kohtaan. Yhtyeen management on kertonut nyt oman kantansa kohusta. Managementin mukaan asiassa ei tulisi uskoa yksipuolista tietoa. Asiassa on kaksi puolta ja eilen julkaistussa videossa esitetyt syytökset Archieta kohtaan ovat managementin mukaan täysin perättömiä. Parisuhde vahvistetaan päättyneeksi ja Archien toivotaan saada käsitellä sydänsurunsa rauhassa.

Archien ex-kihlatun Katelyn Cannellan julkaisemat äänitteet ovat managementin mukaan otettu ilman lupaa. Julkaistun videon oheen liitetyssä tekstissä Archieta syytettiin pahoinpitelyn lisäksi siitä, että hän olisi yrittänyt jättää pariskunnan kissan asuntoon yksin kahdeksi viikoksi. Tämäkään ei managementin mukaan pidä paikkaansa vaan Archien kerrotaan huolehtineen kissasta asianmukaisesti ja kissan huoltajuus on siirtynyt sovitusti Katelynille. Yhtyeen management painottaa, että somessa on paljon asiaa mikä ei ole totta.

Archien kerrotaan vetäytyneen julkisuudesta keräämään voimia. Levynteko Grammy-tuottajan kanssa kerrotaan alkavan korona-kriisin helpotettua.

Archie itse kertoo:

”Ihmiset tekevät virheitä. Olemme kaikki stressitilassa Koronan takia ja parisuhteen päättyminen on ollut minulle  erittäin raskas asia.”

Santa Cruzin nykyinen management sijaitsee ilmeisesti Yhdysvalloissa. Bändin asioita aiemmin Suomessa hoitanut Jani Wilund ei ole enää mukana yhtyeen toiminnassa.

Kommentoi julkaisua