Santa Cruzille maailmanlaajuinen keikkamyyntisopimus

Santa Cruz 2013Helsinkiläinen Santa Cruz on saanut maailmanlaajuisen keikkamyyntisopimuksen yhdysvaltalaisen TKOn / Andrew Goodmanin kanssa. TKO edustaa mm. Motörheadia, Karnivoolia, Anthraxia, Scar Symmetrya ja kymmeniä muita kansainvälisesti menestyneitä rock- ja metallibändejä. Suomessa Santa Cruzia myy jatkossakin Jani Wilund / Kaiku Entertainment. Lue lisää nähdäksesi koko lehdistötiedote.

Santa Cruzin solisti/kitaristi Arttu ”Archie” Kuosmanen kommentoi tulevaa yhteistyötä näin:
”Ollaan Cruzin kanssa innoissaan kuin pikkupojat, sillä Andrew’n kaltaisen toimijan saaminen mukaan tekee ulkomaiden ja varsinkin Pohjois-Amerikan kuvioista helpompia ja todellisia meille. Tavoitteena on nyt lähteä rakentamaan sinne suuntaan ja tämän ansiosta aloittaa se hyvillä keikoilla ja rundeilla. Olin itse mukana tapaamassa Andrew’ta New Yorkissa ja oli siistiä nähdä, kuinka tämä esim. Motörheadin ja Buckcherryn agentti oli fiiliksissä meidän jutusta.”

Santa Cruz julkaisi debyyttilevynsä ”Screaming For Adrenaline” viime keväänä ja on keikkaillut siitä lähtien massiivisesti ympäri Suomen. Kesällä bändi kävi myös kahdella keikalla Isossa-Britanniassa, jonne bändi palaa lokakuun lopussa. Kiertue kanadalaisen Kobra & The Lotuksen kanssa alkaa 30.10. Lontoosta.

Kommentoi julkaisua