Santa Cruzin Archie Cruz nähdään mukana tulevalla Selviytyjät-kaudella

Santa Cruz – Rockfest 2019.

Suosittu Selviytyjät-sarja tekee paluun taas televisioon ensi vuonna. Nelosella jatkuvassa sarjassa suunnataan tällä kertaa hieman erilaisempiin olosuhteisiin, kun sarjassa kilpaillaan pohjoisen erämaassa. Selviytyjät Pohjolan juontaa Juuso Mäkilähde. Mukana sarjassa on tulevalla kaudella yhteensä 16 kilpailijaa, joihin lukeutuu esimerkiksi rockyhtye Santa Cruzista tunnettu Archie Cruz.

”Partiotaustan omaava Archie rakastaa johtaa joukkoa ja tuntee olevansa metsässä kuin kotonaan. Hän vieroksuu maskuliinista energiaa ja liittoutuu mieluiten naisten kanssa. Archie kertoo olevansa huono ottamaan käskyjä vastaan, ja suorapuheisena miehenä hän päätyy usein keskelle konflikteja. Fyysisesti Archie on kovassa kunnossa, sillä potkunyrkkeilyn, tenniksen ja golfin ohella hän myös joogaa päivittäin”, Nelonen kuvailee Archieta.

Archien lisäksi mukana ovat hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tangokuningatar Johanna Pakonen, tanssija Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso ”Herbalisti” Karikuusi, juontaja Arttu Harkki, näyttelijä Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, yrittäjä ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, malli Sabina Särkkä, muusikko Elias Gould, DJ ja yrittäjä Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto.

Nelosen tiedotteen mukaan kilpailijat saavat ottaa mukaansa vain lämmintä vaatetta ja kunnolliset kengät, mutta vaatteiden määrä on hyvin rajattu, ja reppuunkaan ei ihan mitä tahansa saa ottaa mukaan. Makuupussit kaikki saavat, mutta teltat on kielletty.

Santa Cruzin edellinen albumi ”Katharsis” julkaistiin vuonna 2019.

Kommentoi julkaisua