Sara julkaisee ensimmäisen singlen tulevalta albumiltaan – Uusi levy syksyllä

Kotimaisen vaihtoehtorockin ja -metallin tyylikkäimpänä yhtyeenä tunnettu julkaisee ”Se osa joka rikkoo” -singlen perjantaina 5. helmikuuta. Kappale on ensimmäinen single ensi syksynä ilmestyvältä ”PIMEYS” -nimiseltä albumilta. Luvassa on vahvoja tunnelmia, synkkiä ja jylhiä maisemia sekä paluuta raskaampaan ja kitaravetoisempaan materiaaliin. Saran nokkamies Joa Korhonen kertoo kappaleesta ja tulevasta levystä seuraavaa:

”Se osa joka rikkoo on todella raskas ja säröinen biisi, mutta silti jotenkin helppoa kuunneltavaa. Kappale oli ensimmäisiä biisejä, jotka syntyivät edellisen SUMMA -pitkäsoiton jälkeen. Oli kiva huomata, että kitaralla alkoi taas syntyä biisejä ja riffejä ja se todella kuuluu tulevalla PIMEYS -pitkäsoitolla.

Se osa joka rikkoo” -biisin tekstissä käyn läpi omaa kamppailua, miten päästää irti jostain, mikä on muodostunut todella suureksi osaksi elämää ja on vahingollista itselle. Teksti jatkuu siitä, mihin edellislevyn päättänyt ”Tahto” -biisin tarina loppuu: ”Voitinko sen, hiljaista on. Rauhassa, oot jo suojassa”, Korhonen kertoo kappaleen teemasta.”

Voit kuunnella kappaleen tästä:

Saran ”Narupatsaat” -debyyttialbumin julkaisusta tuli viime vuonna kuluneeksi 20 vuotta. Yhtye on juhlistanut pitkää levytysuraansa muistelemalla albumeitaan ja niiden syntytarinoita yhtyeen sosiaalisen median kanavissa. Pääset lukemaan juttuja Facebookista ja Instagramista.

Kommentoi julkaisua