Satyricon

Satyricon kaavailee seuraavan albuminsa julkaisua toukokuulle: Mittava Euroopan-kiertue luvassa kesällä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 27.9.2023

Norjalainen black metal -suuruus Satyricon on julkaissut sosiaalisen median kautta virallisen viestin faneilleen, jossa se tiedottaa julkaisevansa alustavasti seuraavan albuminsa toukokuussa 2024. Albumin julkaisun jälkeen yhtye bändi soittaa tukun keikkoja Euroopassa ja julkaisee Euroopan-kiertueen aikataulun kun kaikki keikat on saatu lyötyä lukkoon. Voit lukea bändin päivityksen aiheesta tästä:

”Rakkaat ultrat, rakkaat kaikki muut,

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Meillä on ilo vahvistaa, että palaamme lavalle ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen kesällä 2024. Keskitymme eurooppalaiseen festivaalitoimintaan, eikä meillä ole tällä hetkellä muita kiertuesuunnitelmia. Tällä hetkellä työskentelemme uuden albumin parissa, joka julkaistaan ​​toukokuussa 2024. Taidenäyttely ja albumi ”Satyricon & Munch” oli intensiivinen ja kaiken kuluttava projekti ennätystenkirjoihin, mutta se on nyt historiaa ja olemme työstäneet kaikkia näitä uusia asioita suljettujen ovien takana jo lähes vuoden.

Meillä on ilo jakaa uusia asioita pian. Odotamme todella innolla, että voimme soittaa teille sekä upouusia että vanhoja kappaleita ja kuulla teidän laulavan, huutavan ja karjuvan jälleen armeijana. Julkaisemme kaikki päivämäärät, kun ne on vahvistettu ja hyväksytty julkaistavaksi. Tästä tulee hienoa!”

Luetuimmat

Uusimmat