Sauna Classic järjestetään jälleen Tampereella heinäkuussa: ensimmäiset esiintyjät julki

SaariHelvetti 2017

Heinäkuun helteillä Tampereen Eteläpuiston rannalla järjestettävä heavyfestivaali myy joulukuun ajan Xmas Challenge -festivaalilippuja vain neljälläkympillä. Tavoitteena on tuhat myytyä kamppanjalippua! Joka viikko lipunostaneiden kesken arvotaan VIP-paketteja, pääsylippuja ennakkoklubeille, Saunatuotteita, backstage-tapaamisia ja muuta mahtavaa. Kahden päivän Sauna Xmas Challenge -liput tulevat myyntiin tiistaina 28.11. Lippupisteessä hintaan 40e. Kamppanja on voimassa joulukuun ajan ja sen päätyttyä tulevat myyntiin normaalihintaiset festari- ja päiväliput (39e-68e). Festivaali on K18.

BATTLE BEAST, PEER GYNT, : ENSIMMÄISET BÄNDIT KIINNI
Sauna Classicin ensimmäiset bändikiinnitykset ovat iloista luettavaa: tanakka ja kansainvälinen Battle Beast, kotimaisen hard rockin ykkösjyrä Peer Gynt, powermetallin A-sarjan Thunderstone ja sekä nouseva kasariykkönen . Luvassa on tietenkin lisää bändejä molemmille lavoille, ja muutakin Garden Party -henkeen sopivaa pureskeltavaa. Viime kesän Saunan supersuosittu Cover Garden -tribuuttilava ja kasarikaraoke saavat tietenkin jatkoa, ja ehdotuksia bändeistä, joita enää et voi nähdä, otetaankin vastaan.

ENNAKKOKLÚBIT JA JATKOT JACK THE ROOSTERISSA
Sauna Classicin yhteistyökumppani on Jack the Rooster. Roosterissa järjestetään talven ja kevään aikana Saunailtoja ja festivaalipäivien päätteeksi jatkoklubit. Sekä Sauna että Rooster tiedottavat ohjelmailloista ja arpajaisista omilla sivuillaan ja somessa.

Sauna Classic Heavy Metal Garden Party 13.-14.7.2018
Sauna Xmas challenge -kamppnjaliput 40e, myynnissä 28.11. alkaen (K18)

Lipunmyynti: www.lippu.fi

Kommentoi julkaisua