Sauna Classic vahvistaa ohjelmistoaan: Powerless Trio lisätty ohjelmistoon

Valtavan suosion talvikiertueellaan saavuttanut Powerless Trio on ilmoittanut esiintyvänsä Sauna Classic -festivaalissa 14.7. lauantaina. Marco Hietalan (Nightwish, Tarot), Ari Koivusen (Amoral) ja J-P Leppäluodon (Charon, Harmaja) muodostama suomalaisten metalliäänien unelmatrio tulee esiintymään Sauna Classicin pääpäivän iltahämärissä Tampereella yhtenä harvoista kesäkeikoistaan. Komeaäänisten heavymiesten ohjelmistossa on materiaalia muusikkojen uran varrelta, biisejä jotka kulkevat aina mukana myös muiden metallifanien soundtrackillä. Powerless Trio on juuri tehnyt mittavan konserttisalikiertueen Suomessa. Kiertue on saanut ylistäviöä arvioita yleisöltä ja on ollut osin loppuumyyty. ”Rujoja biisejä ja huumoria lavan täydeltä”, toteaa Ari Koivunen keikoista. Sauna Classicin keikalle Marco Hietala saapuu suoraan Nightwishin perjantaiselta keikalta Ilosaarirockista.

Toinen vahvistus ohjelmistoon on perjantaina 13.7. lavalle nouseva tamperelainen ex-Michael Schenker Group -laulaja Jari Tiura, jolta ilmestyy ensimmäinen oma levy ”King of Lions” maaliskuussa. Melodisen metallin ja perinteitä kunnioittavan hard rockin mestari Tiuran bändissä soittaa pitkän linjan tamperelaismuusikot Jari Tauninmaa, Matti Auerkallio, Marko Pukkila ja Tomi Ylönen. Jari Tiura tunnetaan myös oululaisen Stargarezyn laulajana.

Powerless Trion kanssa samana päivänä esiintyvät mm. Uriah Heep, Peer Günt, Thunderstone ja Dreamtale. Perjantaina Jari Tiura kirittää mm. Kilpeä ja Battle Beastiä.

Sauna Classic Heavy Metal Garden Party
Eteläpuisto, Tampere 13.-14.7.2018
www.saunaclassic.com
www.lippu.fi/saunaclassic
www.facebook.com/santalahdenshow

Kommentit