Scar Symmetry maaliskuussa kahdelle keikalle Suomeen: Heavy Metal Heart – On the Road Tampereella ja Helsingissä

Kolmen vuoden tauon jälkeen ruotsalaisen melodisen death metalin pioneeri saapuu Suomeen kahdelle keikalle. Viimeksi yhtye nähtiin Heavy Metal Heart 10 -tapahtumassa Helsingissä, ja saman vierailun yhteydessä bändi keikkaili myös Oulussa ja Jyväskylässä.

Scar Symmetry vierailee Suomessa harvakseltaan ja seuraavaa kertaa voi joutua odottelemaan, kun sen perustajajäsen ja kitaristi Per Nilssonin kiertää maailmaa Meshuggahin riveissä. Scar Symmetry työstää parhaillaan uutta ”Singularity: Phase 2” -albumiaan, jonka virallista julkaisupäivää ole vielä tiedotettu. Tapahtuman järjestäjän mukaan uutta materiaalia saatetaan mahdollisesti kuulla maaliskuussa, ja vanhoja helmiä kelpaa tietysti fiilistellä.

Mukana keikoilla nähdään myös Heavy Metal Heart -rosteriin kiinnitetyt ,  ja .

Suamenlejjona on haalinut itselleen kiitettävästi kuulijakuntaa ympäri Suomen riettailla mutta vahvasti huumoriin pohjautuvilla lyriikoillaan. Tällä hetkellä yhtye työstää uutta materiaalia, ja uusi albumikin on työn alla. Pahan Ikoni on menestynyt hiljattain muun muassa Tuska Torstai -kisassa, jonka kautta se päätyi soittamaan tämän vuoden Tuskan virallisilla jatkoilla. Carry The Weight on julkaisemassa debyytti EP:nsä ”Low Points” 30. lokakuuta, minkä jälkeen se lähtee pidemmälle Euroopan-kiertueelle ja heittää EP-promokiertueen tammikuussa 2019 Suomessa.

Heavy Metal Heart – ON THE ROAD

SCAR SYMMETRY (SWE)
Suamenlejjona
Pahan Ikoni
Carry The Weight

Perjantai 29.3.2019
TAMPERE – Jack The Rooster
Lauantai 30.3.2019
HELSINKI – On The Rocks

Liput 24,50 e/26 e
www.tiketti.fi

Kommentoi julkaisua