Schecterin laatukitarat ja -bassot astetta raskaamman musiikin tekoon nyt tarjoushintaan Soundtoolsilta!

Schecter on maailmanlaajuisesti tunnettu kitara- ja bassovalmistaja, jonka soittimia voi nähdä suurtenkin yhtyeiden keikoilla. Schecter-artisteja on yhtyeissä, kuten Avenged Sevenfold, Abbath, Lordi, Body Count, Hollywood Undead, Black Label Society ja Papa Roach – tässä vain muutama esimerkki.

Kitara- ja bassomalleja löytyy yritykseltä monia, sopivasta ensisoittimesta aina premium-malleihin sekä perinteisestä mallista modernimpaan. Soundtoolsin myymälästä löytyy suoraan jo monta erilaista mallia kokeiltavaksi, ja kaikki mallit ovat tilattavissa Schecteriltä, vaikka ne eivät myymälästä tai verkkokaupasta löytyisi. Voit selata Schecterin koko valikoimaa tästä.

Suomalainen musiikkimyymälä Soundtools on nyt päättänyt antaa Kaaoszinen lukijoille -15% kaikista Schecterin kitara- ja bassomalleista alennuskoodilla SchecterSound21.
Alennus on voimassa 17.9.-17.10. ajan Soundtoolsin verkkokaupassa ja myymälässä osoitteessa Teollisuuskatu 21, Helsinki, kun mainitset kassalla Kaaoszinen Schecter-kampanjasta.

Pääset Soundtoolsin verkkokaupan Schecter-osioihin seuraavista:
Schecter kitarat
Schecter bassot

Tarjouksen ja ostotoiveen mallille, jota ei verkkokaupassa valmiiksi näy, voi pyytää meilitse osoitteesta store@soundtools.fi.

Soundtools hakee nyt myös uusia endorsement-yhteistyökumppaneita kaikkien tuotekategorioiden suhteen. Haussa on siis yhtyeiden ja artistien lisäksi studioita, tuottajia, radioita ja muita yrityksiä, joiden kanssa voi katsoa ja kehittää yhteistyömahdollisuuksia. Voit siis hakea soundtoolsin sponsoroimaksi yhteistyökumppaniksi meilitse vapaalla hakemuksella: store@soundtools.fi