Scorpions esiintyy kesäkuussa Tallinnassa – toistaiseksi lähin mahdollisuus suomalaisfaneille nähdä bändi kesällä

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 16.5.2023

Saksalainen Scorpions on yksi rockin jättiläisistä. Legendaarinen yhtye on ollut toiminnassa jo vuodesta 1965 saakka, ja yhtye on julkaissut mittavan uransa aikana 21 albumia. Edellisen kerran bändi nähtiin Suomessa viime vuonna, kun yhtye toi Rockfestiin suuren luokan show’nsa täynnä klassikoita.

Bändin uran varrelle on mahtunut useita hittejä, joihin lukeutuvat esimerkiksi kappaleet ”Winds Of Change”, ”Still Loving You”, ”Send Me An Angel” ja ”Rock You Like A Hurricane”.

Valitettavasti kuitenkaan vuonna 2023 yhtye ei ole keikkailemassa näillä näkymin Suomessa. Näin ollen suomalaisfanit joutuvat joko odottamaan kärsimättöminä tiedotusta tulevasta konsertista, tai sitten he joutuvat matkustamaan muualle saksan rock-veteraanien perässä. Ennen Rockfestin keikkaa bändi esiintyi Suomessa viimeksi vuonna 2017, joten odottelemista oli hetki.

Lähin paikka, missä Scorpionsin näkee kesällä, on bändin keikka Viron Tallinnassa. Yhtye esiintyy Tallinnan Laululavalla 17. kesäkuuta osana Rock Believer World Tour -kiertuettaan. Virossa yhtye esiintyi viimeksi kymmenen vuotta sitten, joten luvassa on luonnollisesti suuren luokan juhla.

Alustavan tiedon mukaan Laululavan portit aukeavat klo 18:00 ja lämppäri aloittaa soittamisen klo 20:00. Ilta huipentuu noin klo 21:00 alkavaan Scorpionsin keikkaan.

Liput yhtyeen keikalle Tallinnassa maksavat alkaen 74,90 euroa ja voit ostaa lippusi täältä.

Luetuimmat

Uusimmat