Scorpionsin Crazy World -kiertue marraskuussa Hartwall Arenalle

Scorpions 2017

Saksalainen raskaan rockin legenda Scorpions saapuu marraskuun 27.päivä Hartwall Arenalle Crazy World -kiertueen tiimoilta. Scorpionsin riveihin viime vuonna värvätty, Motörheadista tuttu rumpali Mikkey Dee nähdään siten myös Helsingissä bändin kanssa.

 Lipunmyynti alkaa tiistaina 25. huhtikuuta Ticketmasterin ja Menolipun kautta.

KONSERTTI:
Scorpions (DE) – Crazy World Tour
Ma 27.11.2017 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin ti 25.4.2017 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 59,50 / 69,50 / 79,50 euroa goo.gl/1cHcCe

Vuonna 1965 Hannoverissa perustettu Scorpions on julkaissut pitkän uransa aikana 26 albumia ja niitä on myyty huikeat 100 miljoonaa kappaletta. Yhtyeen menestysalbumia Crazy World (1990) on myyty yksin Saksassa yli miljoona kappaletta. Levy sisältää myös seitsemässä maassa listaykkösenä olleen megahitin ”Wind of Change”, jolla oli oma roolinsa myös Berliinin muurin kaatumisessa ja Saksojen yhdistymisessä. Suomessa yhtyeen jättisuosion takana on osaltaan listakärkeen singahtanut kokoelmalevy ”Still Loving You”, joka myi maassamme platinaa vuonna 1994. Bändin tunnetuimpiin hitteihin lukeutuu myös ”Rock You Like A Hurricane”, josta on tehty eri artistien toimesta yli 150 coveria – mm. Green Day on tehnyt kappaleesta oman versionsa.

Scorpions on tehnyt uransa aikana lukuisia menestyksekkäitä kiertueita ympäri maailmaa. Mukaan mahtuu mm. historiallisia jättikonsertteja Neuvostoliitossa, Brasiliassa ja Kiinassa. Bändi on esiintynyt vuosien varrella festareilla useasti myös Suomessa, mutta edellisestä hallikeikasta on ehtinyt vierähtää jo neljä vuotta. Moninkertaisesti palkitun yhtyeen muodostavat nykyisin Rudolf Schenker, Klaus Meine, Matthias Jabs, Pawel Kacowoda sekä Motörheadista tuttu rumpali Mikkey Dee.

Konsertin järjestävät yhteistyössä Live Nation ja Eastway Live.

www.the-scorpions.com
www.livenation.fi

Kommentoi julkaisua