Anthrax - Tuska 2019.

Scott Ian kertoo katselleensa ihastellen Charlie Benanten esiintymistä Panteran kanssa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 3.2.2023

Thrash metal -veteraani Anthraxin rumpali Charlie Benante on soittanut metallijätti Panteran paluukeikoilla edesmenneen Vinnie Paulin paikalla. Vaikka itse paluukiertue onkin kerännyt kiitosten sijaan myös kritiikkiä, voidaan varmasti olla yhtä mieltä siitä, että Benante on suoriutunut pestistään loistavasti.

Samaa mieltä on myös Benanten Anthrax-yhtyetoveri Scott Ian, joka kertoo Vanyalandille katselleensa Benanten esiintymistä Panteran kanssa ihastellen.

”Voihan… olimme tienneet jo pitkään, että jos tämä koskaan tapahtuisi, hän olisi se mies hommaan, koska hänellä on ollut vuosikymmenien ajan suhde noihin tyyppeihin. Ei ollut ketään muuta, jonka olisi pitänyt istua tuolle paikalle – jos se joskus tapahtuisi – hän olisi varmasti se mies, pelkästään hänen suhteensa Darrelliin, Vinnieen, Philiin ja Rexiin. Se, että se on nyt toteutunut, ja että se todella tapahtuu, ja että hän on tuolla osoittamassa kunnioitustaan Vinnielle täydellisesti. Se oli uskomatonta. Istuin aivan hänen takanaan Santiagon keikalla, nähden ’Charlien silmin’, ja oli todella hauskaa nähdä se.”