Seagulls’ Nestin toinen jakso julkaistaan 22.4. – vieraana Battle Beastin Noora Louhimo

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 20.4.2021
Kuva: Jaakko Manninen

Seagulls’ Nest on uudenlainen musiikkisarja, jossa asiat tapahtuvat hyvin pitkälti omalla painollaan ihmisten kohdatessa aidosti toisensa. Steve’n’Segullsin vieraana nähdään aluksi eturivin suomalaismuusikoita ja pandemian hellittäessä myös kansainvälisiä vieraita. Kaksijaksoisen ensimmäisen tuotantokauden vieraskattaus on monipuolinen. Sarjan ensimmäistä, 8.4. julkaistua jaksoa tähditti Stratovariuksen laulajana tunnettu Timo Kotipelto. Jakso sai hurmaantuneen vastaanoton, eikä vauhti ainakaan hiljene toisessa jaksossa, jota tähdittää Battle Beastin karismaattisena laulajana tunnettu, ja maaliskuussa 2021 ensimmäisen soololevynsä julkaissut Noora Louhimo. Louhimo tunnetaan persoonallisesta lauluäänestä, mutta myös energisestä sekä värikkäästä lavaesiintymisestä ja persoonasta. Seagulls’ Nestin jaksossa Louhimo nähdään muun muassa haastettuna nyrkkeilykehässä ja kertomassa oman uransa tähänastisista vaiheista ja ajatuksistaan musiikin tekemisestä. Ensimmäisen jakson tapaan myös toisessa jaksossa kuullaan vierailijan ja Steve’n’Seagullsin esittämänä pari biisiä. Tässä jaksossa musiikkia kuullaan Battle Beastin ja Janis Joplinin tuotannosta.

Seagulls’ Nest syntyi suomalaisyhtye Steve’n’Seagullsin ideoimana keskellä koronapandemiaa. Yhtye rakensi salaiseen paikkaan puumajan, johon sarjan tapahtumat sijoittuvat. Timo Kotipellon ja Noora Louhimon lisäksi sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella nähdään esimerkiksi Lost Society -yhtyeen Samy Elbanna sekä monipuolisen ja mittavan uran omaava Sami Yaffa. Steve’n’Seagullsin keskittyessä isännöintiin päästetään vieraat kertomaan elämästään ja uransa vaiheista. Vieraat pääsevät myös kokeilemaan erilaisia isäntien virittelemiä aktiviteetteja. Sarjan keskiössä on musiikki, ja jokaisessa jaksossa kuullaan kaksi biisiä Steve’n’Seagullsin ja vierailevan tähden yhteisesityksenä. Sarjan julkaisukanavaksi valikoitui Steve’n’Seagullsin YouTube-kanava, jolla on jo lähemmäs 900 000 tilaajaa.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Steve ’n’ Seagulls nousi aluksi laajempaan tunnettuuteen YouTube-videoidensa myötä kesällä 2014. Sittemmin yhtye on kiertänyt ahkerasti keikkalavoja kotimaassa ja ulkomailla, erityisesti Keski-Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Yhtyeen kaikki neljä levyä ovat nousseet muun muassa Billboardin albumilistoille ja Suomen viralliselle albumilistalle. Uusimpana ”Another miracle” -albumi marraskuussa 2020. Bändin musiikkivideot ovat keränneet yli 240 miljoonaa katsontakertaa internetin ihmeellisessä maailmassa.