(c) Viivi Kotila

Second Infinityn debyytti-EP on nyt kuunneltavissa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 20.10.2019

Oululaisen Second Infinityn debyytti-EP ”Abusive Dreams” on julkaistu 25. syyskuuta Spotifyssa ja muissa digitaalisen musiikin jakelukanavissa. Viiden kappaleen EP:ltä julkaistiin keväällä 2019 single ”With Me”. Pian päivänvalon näkee myös toisena singlenä EP:ltä julkaistavan ”Red Carpet” -kappaleen musiikkivideo.

Keskeisiä teemoja EP:n kappaleissa ovat toiveet, pelot ja unelmat. Loputtomien vaihtoehtojen maailma on myös lähde loputtomalle eksistentiaaliselle ahdistukselle, jonka kanssa on pystyttävä elämään. EP:n kappaleissa pelot ja unelmat kietoutuvat myös kysymyksiin omasta identiteetistä ja sen löytämisestä.

Vuonna 2016 perustettu Second Infinity on tähän mennessä julkaissut useita singlejä ja keikkaillut Oulun alueella. Yhtyeen kappaleiden melankoliset sanoitukset käsittelevät usein henkilökohtaisia ongelmia ja modernin elämän kaoottisuutta. Metallin, rockin, popin ja konemusiikin eri elementtejä yhdistelemällä syntyvää musiikkiaan yhtye kutsuu peaceful metaliksi, jossa raskaat kitarat kohtaavat maalailevat ja melodiset syntikat.