Seinäjoen Rytmikorjaamolla konsertti Pariisin uhrien hyväksi – Vælimaa julkaisee uuden singlen konsertin kunniaksi

Apulanta Live Rytmikorjaamo 2013 2Seinäjoen Rytmikorjaamolla pidetään lauantaina 23. tammikuuta konsertti Pariisin hiljattaisten terrori-iskujen uhrien muistolle. PLEACE 2016 – Ilta Bataclanille –niminen tapahtuma kokoaa lukuisia artisteja yhteishengessä keräämään varoja Pariisin iskuissa menehtyneiden perheille. Tapahtuman tulot ohjataan Josh Homme:n Sweet Stuff-säätiölle (www.thesweetstufffoundation.org).

Tapahtumassa esiintyvät mm. Pigeons of Shit Metal play Eagles of Death Metal, Supreme Havoc, SARA, MomoCat, Woodland Spell, Äpärät, Mendoza sekä Vælimaa, joka myös julkaisee tapahtuman kunniaksi uuden singlensä.

Vælimaan ”Maalari”-niminen kappale puhuu yhdessä tekemisen ja rakkauden puolesta ja siitä miten seuraava päivä on mahdollista löytää aina yli pimeän. – Maalari kertoo siitä, miten jokainen voi itse määritellä ja päättää millä väreillä oman maailmansa värittää, Vælimaa toteaa.

Vælimaa on pohjalaisen pop-perinteen jatkajan, seinäjokelaisen Frankin Parantola –yhtyeen laulaja, joka julkaisi debyyttialbuminsa lokakuun lopulla. Vælimaa on keikkaillut jo pitkään sooloartistina singer-songwriter-tyylisesti ja on esittänyt Frankin Parantolan kappaleiden lisäksi myös paljon muita lauluja.

Myös Frankin Parantola julkaisee uutta musiikkia lähiaikoina. Tämän jo toisen levynsä julkaisevan yhtyeen taustalta löytyy Vælimaan lisäksi tekijämiehiä useista merkkiyhtyeistä, kuten Stigma, Kuolleet Intiaanit ja JooJoo Miehet. Nelihenkinen Frankin Parantola on soittanut nykyisessä kokoonpanossaan syksystä 2010, mutta on keikkaillut jo useamman vuoden ajan.

Frankin Parantolassa soittavat: Markus Välimaa (laulu & kitara), Sami Jormanainen (basso), Jarkko Salo (koskettimet, taustalaulu) ja Janne Käpylä (rummut, taustalaulu).

Vælimaan tuoreen Maalari-singlen video: https://youtu.be/9EzpJ7g8ccQ

http://www.frankinparantola.fi/vaelimaa/

Kommentoi julkaisua

Avainsanat: