Seinäjoen Vauhtiajot 2021 on suurempi kuin koskaan, ensimmäiset esiintyjät julkaistu – Myös SM-tason rataohjelma palaa ensi heinäkuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 11.12.2020

Yksi tänä vuonna järjestetyistä harvoista festivaaleista, Seinäjoen Vauhtiajot, on ensi vuonna täysi-ikäinen! 18-vuotias tapahtuma palaa vuonna 2021 tositoimiin ei vain täydellä kapasiteetillaan, vaan entistä laajemmalla ohjelmistolla.

Jo aiemmin myynnissä olleita erityisen edullisia ”sokkolippuja” eli blind bird -lippuja ostaneet festivaalivieraat voivat olla tyytyväisiä, sillä tulevan vuoden artistikattaus on jälleen keskittynyt maan kärkiartisteihin. Nyt julkaistavat artistit ovat Tehosekoitin, Behm, Reino Nordin, Klamydia, Popeda, Ellinoora, Chisu sekä J. Karjalainen. Koko ohjelmisto julkaistaan maaliskuussa.

Oleellisena osana Seinäjoen Vauhtiajoihin liittyvä autoilun katuratatapahtuma palaa jälleen festivaaliohjelmaan, ja maan suurimmalla katuradalla kisataan paremmuudesta aina SM-tasolla asti.

Vauhtiajot järjestävässä Loud N’ Livessä katsotaan kesään 2021 valoisin mielin. Osaa tänä vuonna hyväksi koetuista uusista järjestelyistä on myös tarkoitus jatkaa entistä paremman festivaalikokemuksen luomiseksi.

”Uskon, että uudet turvallisuusjärjestelyt ovat tulleet osin jäädäkseen, ja pyrimme osaltamme pitämään korkean hygieniatason tapahtumissamme jatkossakin”, promoottori Kalle Keskinen toteaa.

Rajoitettu määrä Seinäjoen Vauhtiajojen kolmen päivän jouluhintaisia lippuja on tullut tänään myyntiin Lippu.fi:ssä sekä Tiketissä. Alennettu hinta on voimassa 31.12.2020 saakka, tai niin pitkään kuin lippuja riittää.

Seinäjoen Vauhtiajot
15.-18.7.2021, Seinäjoki

Nyt julkaistut esiintyjät:
Tehosekoitin
Behm
Reino Nordin
Klamydia
Popeda
Ellinoora
Chisu
J. Karjalainen

Jouluhintaiset liput ovat:
3 pv Iltatapahtuma – 90e
3 pv Guest – 125e
3pv Gold VIP – 170e
Ikäraja iltatapahtumiin on 18 vuotta.

Tapahtuman päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin myöhemmin.

www.vauhtiajot.fi