Seinäjoen Vauhtiajot julkaisi toisen kattauksen esiintyjiä ensi kesälle

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 29.1.2019

Seinäjoen Vauhtiajot on julkaissut lisää esiintyjiä ensi kesän tapahtumaansa. Tapahtuma järjestetään 18.- 21. heinäkuuta, jolloin päivät jakautuvat tuttuun tapaan: kolme iltaa kadulla ja kaksi päivää radalla. Iltatapahtumaan on nyt julkaistu viisi artistia lisää. Yksi niistä on 30-vuotisjuhlaansa viettävä Don Huonot. Bändin keulakuva Kalle Ahola kommentoi:

”Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta bändimme perustamisesta ja ensimmäisistä  keikoista. Juhlavuoden kunniaksi herätämme nelipäisen Frankensteinin rockhirviömme henkiin ja päästämme sen irti kesäfestareilla. Syksyllä hirviön karu kohtalo on tulla taas lukituksi linnan kellariin yhdeksän lukon taakse. Voi myös olla, että kesän jäljiltä se on niin väsynyt, että päästämme sen lopullisesti haudan lepoon, mutta ensi kesänä rakas riivattu mörkömme saa vielä riehua vapaasti festareilla.”

Vauhtiajoilla nähdään myös Olavi UusivirtaIrinaNeljä Ruusua sekä Klamydia. Lisäksi tapahtumaan on jo aiemmin ilmoitettu esiintyjiksi Michael MonroeKaija KooPopedaVesala sekä J. Karjalainen. Loppuohjelmisto tullaan julkaisemaan maaliskuun alussa.