Seinäjoen Vauhtiajot saa kovaa kritiikkiä järjestelyistään huippuviulisti Pekka Kuusistolta: ”Hävettää aivan saatanasti olla samalla alalla kuin kuvan tilanteesta vastuussa olevat tyypit”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 11.8.2020
Kuva: Pekka Kuusisto

Seinäjoella viime viikonloppuna järjestetty Vauhtiajot on saanut aikaan melkoisen somemyrskyn järjestelyistään korona-aikana. Ammattimuusikko ja huippuviulisti Pekka Kuusisto on julkaissut kuvan festivaalin lavan eteen Popedan keikan aikana pakkautuneesta yleisöstä, jolla ei tunnu olevan minkäänlaisia turvavälejä keskenään.  Viulisti ei kirjoituksessaan lyttää festivaalissa esiintynyttä Popedaa, vaan keskittää pettymyksensä tapahtuman järjestäjään, joka tuntuu hoitaneen turvaväleistä huolehtimisen kuvan perusteella vähintäänkin keskinkertaisesti. Lisäksi hän toteaa myös häpeävänsä aivan saatanasti olla samalla alalla kuin kuvan tilanteesta vastuussa olevat henkilöt. Voit katsoa Kuusiston kirjoituksen tästä:

Vauhtiajot on puolestaan kommentoinut järjestelyitä Yle Uutisille kertoen kaikkien asioiden toteutuneen AVI:n toiveiden mukaisesti.