Seksuaalisesta väkivallasta syytetty entinen Anti-Flag -laulaja Justin Sanen kerrotaan paenneen maasta

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 8.4.2024

Punk-yhtye Anti-Flagin entistä laulaja Justin ”Sane” Geeveria kohtaan on esitetty vakavia syytöksiä seksuaalisesta väkivallasta. Rolling Stonen artikkelin mukaan 12 naista kertoo Sanen harjoittaneen systemaattista hyväksikäyttöä, joista varhaisimmat tapaukset ovat peräisin 90-luvulta. Sanea kohtaan nostettiin marraskuussa oikeuskanne New Yorkissa.

Nyt Pittsburgh City Paperin raportin mukaan Sanen kerrotaan paenneen Yhdysvalloista. Lehti kertoo saaneensa vahvistuksen tiedolle oikeuskanteen jättäneen Kristina Sarhadin lakitiimiltä. Geeverin olinpaikasta ei kerrota olevan tällä hetkellä tietoa.

Sarhadin lakitiimi odottaa edelleen vastausta Geeveriltä ja Anti-Flagin liiketoimintayksiköltä Hardwork Distributionilta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Yhtyeen entiset jäsenet olivat kommentoineet tapausta seuraavasti syksyllä 2023:

”Justin, uskomme, että olet hyvin sairas ja että tarvitset ammattiapua. Haluamme olla myötätuntoisia ja uskoa oikeuden toteutuvan, mutta haista vittu satutettuasi niin monta ihmistä,, etkä vain niitä, jotka ovat rohkeasti kertoneet asiasta, vaan kaikkia, jotka yhä kantavat tuskaansa sisällään. Haista vittu, kun olet hyväksikäyttänyt bändin työtä ja monia siihen liittyviä ihmisiä niin pitkään. Kuten monet saalistajat tekevät, näyttää siltä, että käytit uskomuksiamme verukkeena törkeille toimille, joita tiesit selvästi, ettemme koskaan hyväksyisi”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat