Serj Tankian ei poissulje uuden musiikin nauhoittamista System Of A Downin kanssa: ”Aika näyttää mihin tämä johtaa vai johtaako se mihinkään”

Serj Tankian

Yhdysvaltalainen metalliyhtye  yllätti hiljattain faninsa julkaisemalla kaksi täysin uutta kappaletta Armenian hyväksi. Yhtyeen jäsenillä on ollut luovuuden suhteen erimielisyyksiä keskenään, joten uusien kappaleiden julkaisu oli jopa faneille yllätys. Armenian asiat saivat bändin jäsenet kuitenkin laittamaan omat egonsa sivuun hetkeksi ja tekemään asioita yhteisen tärkeän asian puolesta. Nyt bändin laulaja Serj Tankian on kertonut tuoreessa Triple J:n haastattelussa, ettei poissulje uuden musiikin tekemistä System Of A Downin kanssa, mutta toteaa samassa, että aika tulee näyttämään, mikäli niin todella tapahtuu tai ei tapahdu. Tankian avasi omia tuntemuksiaan musiikin teosta seuraavasti:

”I don’t know, because right now we’re focused on what’s going on in Armenia. There’s a huge humanitarian catastrophe. We’re still focused on raising funds, raising awareness about this. Time will tell whether this leads to something else or not.”

Voit kuunnella haastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Kommentoi julkaisua