Shade Empire aloittaa Suomen-kiertueensa perjantaina: yhtye tiedottaa uuden albumin viivästymisestä

Kuopiolainen metalliorkesteri Shade Empire aloittaa tällä viikolla kahdeksan keikkaa kattavan Suomen-kiertueensa, joka alkaa 5.5. Jyväskylän Lutakosta ja päättyy 5.8. Tampereen Viikinsaaressa järjestettävään -festivaaliin. Tulevien keikkojen oli määrä olla osa yhtyeen uuden albumin julkaisukiertuetta, mutta levy on viivästynyt alkuperäisestä aikataulusta. Kompensoidakseen tätä yhtye pyrkii järjestämään levyn ennakkokuuntelun ennen tulevia keikkojaan, joiden aikataulut voit katsoa tästä:

5.5. , Jyväskylä
6.5. Henry’s Pub Kuopio
12.5. Bar Rock Bear, Vantaa
13.5. Wartti Bar, Seinäjoki
26.5. , Hämeenlinna
2.6. , Ruttokäräjät, Joensuu
5.8. SaariHelvetti, Tampere

Voit lukea bändin viestin tästä:

”Suomen keikat alkavat tällä viikolla. Keikkojen piti alustavasti olla osa levynjulkaisukiertuetta, mutta levyn julkaisu viivästyy hieman, jolle emme voi mitään. Kaikesta huolimatta setissä on myös uutta materiaalia. Kompensoidaksemme levyn myöhästymistä pyrimme järjestämään levyn ennakkokuuntelun ennen jokaista keikkaa mahdollisuuksien mukaan. Kannattaa siis saapua ajoissa paikalle, koska levy lähtee soimaan heti ovien avauduttua sekä mahdollisesti väliajoilla.

”Lisäinfoa levyn julkaisusta tulossa kuitenkin jo tällä viikolla. Tsekatkaa liput jokaisen keikkapaikan omilta sivuilta. Nähdään!”

 

Shade Empire värväsi äskettäin uudeksi vokalistikseen Henry Hämäläisen, joka korvasi tehtävässään bändissä vuodesta 2000 asti vaikuttaneen Juha Harjun. Yhtye kommentoi aihetta tuolloin seuraavasti:

”Olemme vapauttaneet Juha Harjun yhtyeemme laulajan tehtävistä. Uudella, tulevalla levyllä häntä vielä kuullaan, mutta ei enää keikoilla. Harju haluaa kiittää faneja kuluneista vuosista. Päätöksen tehtyämme heitimme verkot laulajaehdokkaista ulkomaille asti. Oikea henkilö löytyi lopulta kotikaupungistamme Kuopiosta. Olemme bändinä siinä vaiheessa, että tahdoimme ammatillisuutta, nöyryyttä ja lojaaliutta bänditoimintaa kohtaan ja sitä saimme uuden laulajan myötä. Uusi laulajamme Henry Hämäläinen on lahjakas vokalisti, joka hallitsee niin brutaalimman kuin puhtaankin ulosannin erinomaisesti. Tämä on hieno jatkumo bändin kehityksessä. Bändin sointi tulee tämän muutoksen myötä kehittymään entisestään niin albumeilla kuin livenä. Toivottakaa siis Henkka tervetulleeksi ja nähdään keikoilla! Tämän enempää emme laulajanvaihdosta kommentoi.”

Kommentoi julkaisua