Shade Empire Candlelight Recordsille

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 19.2.2013

Kotimainen metallia soittava Shade Empire on kiinnitetty Candlelight Recordsille. Shade Empire on Kuopiossa vuonna 1999 perustettu sinfoninen äärimetalliyhtye, joka on julkaissut tähän päivään mennessä kolme albumia: Sinthetic (2004), Intoxicate O.S (2006) ja Zero Nexus (2008). Kaksi viimeisintä levyä ovat kasvattaneet bändin tunnettavuutta ja nousseet jopa Suomen viralliselle albumilistalle sijalle 25. (Intoxicate O.S) ja 15. (Zero Nexus).

Kolmen arvosteluissa hyvin menestyneiden albumien jälkeen Shade Empire julkaisee vuonna 2013 neljännen albuminsa myöhemmin tarkemmin ilmoitettavana ajankohtana. Erittäin massiivinen, 11 kappaleen ja 74 minuuttia kellottava Omega Arcaneksi ristitty levy julkaistaan maailmanlaajuisesti yhden Euroopan kultivoituneimman ja pitkäikäisimmän levy-yhtiön Candlelight Recordsin toimesta: http://www.candlelightrecords.co.uk/

”Olemme erittäin tyytyväisiä liittymisestä Candlelightin artistirosteriin eikä päätöstä tarvinnut miettiä pitkään yhtiön ilmaistessa kiinnostuksensa Omega Arcanen suhteen. Tiesimme jo levyn sävellysvaiheessa, että siitä tulee äärimmäisen massiivinen ja että mahdollisimman monen tulisi saada se kuultavakseen. Candlelight on vuosien varrella tehnyt paljon raskaamman musiikin eteen ja heidän artisteinaan on ollut ja on edelleen maailman parhaita yhtyeitä, joiden joukkoon meillä on nyt kunnia liittyä. Tuskin maltamme odottaa levyn julkaisua.”, kitaristi Juha Sirkkiä kuvailee tuntojaan levytyssopimuksen solmimisesta.