Kuva: Kevork Djansezian, Getty Images

Sharon Osbourne teki taannoin jotain ällöttävää Ozzy Osbournen kannabikselle: ”Hän sekosi ja jahtasi meitä”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 30.11.2023

Osbournen perheessä tapahtuu kaikenlaista, kuten on historian saatossa nähty. Perheen oma The Osbournes -podcast avaa jaksoissaan perheen elämää jälleen uudelle sukupolvelle, ja tarinoita riittää varmasti kerrottavaksi pitkäksi aikaa.

Tuoreessa jaksossa selviää muun muassa, että Sharon Osbourne teki melkoisen tempun miehensä huumeille. Sharon tunnustaa nimittäin taannoin ulostaneensa Ozzyn kannabiksen sekaan.

Ilmeisesti perheenjäsenten ulostaminen Ozzyn huumeisiin ei ollut mitään uutta, sillä hän sai kerran heidän tyttärensä Kellyn tekemään niin. Kelly kertookin podcastissa seuraavaa:

”Löysin Ozzyn pilven. Tulin äidin luo, näytin sen hänelle, ja sitten hän sanoi: ’Kelly, pitääkö sinun mennä vessaan?’. Ja minä sanoin: ’Ei, en tee tätä enää sinun vuoksesi, olen nyt liian vanha. En aio paskoa isän huumeisiin.’ Niinpä hän paskansi niihin. Ne olivat pienessä Ziploc-pussissa. Hän ulosti sinne, sulki sen ja laittoi sen takaisin paikalleen. Kun isä sai tietää, hän sekosi ja jahtasi meitä käytävällä.”

Voit kuunnella koko jakson alhaalta.

Luetuimmat

Uusimmat