Shearin uusi kappale kuunneltavissa

Shear Katharsis 2014Tämän kuun 21. päivänä ”Katharsis-albuminsa julkaiseva Shear hemmottelee fanejaan julkaisemalla tänään ”Hollow, Black & Cold” -kakkossinglen tulevalta albumilta. Biisi on mukana myös vastikään julkaistulla suomalaisen musiikin kansainvälistymishankkeita ansiokkaasti tukevan Music Finlandin metallikokoelmalla. 

”Musiikillisesti kappale on rohkeampi irtiotto metallin lainalaisuuksista. Se soi läheltä ja intiimisti, kasvaen joka hengenvedollaan stadioineita halkovaksi puhdistukseksi. Lyyrisellä puolella kappale kertoo yleismaailmallisesti suuressa kasvussa olevasta ihmisten itsekeskeisyydestä ja oman hyvän ajamisesta muiden kärsimyksestä huolimatta. Ihmiset ovat kylmiä ja sieluttomia ja se usein tulee esiin ikävästä jopa rakkaimpien kohtelussa”, Shearin kosketinsoittaja Lari Sorvo kuvailee tuoretta biisipaljastusta.

”Biisi on ehkä kaikista albumilla esiintyvistä kappaleista eniten tuotantovaiheessa muuttunut tekele. Matias Kupiaisen valvovan silmän alla biisiin kehiteltiin paljon uusia jippoja ja etenkin uudelleen muotoiltuun kertosäkeeseen saatiin Matiaksen avustuksella mukavasti lisää potkua. Tämä kyseinen Hollow, Black & Cold:in nettiversio myös eroaa hieman albumilla esiintyvästä versiosta. Esimerkiksi albumiversiossa kuultava A cappella -outro on tästä versiosta jätetty kokonaan pois”, Lari jatkaa.

Kuuntele uusi Hollow, Black & Cold -biisi täältä:

Shearin tulevan Katharsis-albumin ennakkokuuntelubileet järjestetään Helsingissä Bar Bäkkärillä (Pohjoinen Rautatienkatu 11) torstaina 20. maaliskuuta kello 18. Tilaisuus on kaikille täysi-ikäisille avoin ja luvassa on vielä julkaisemattoman albumin kuuntelun lisäksi erikoisohjelmaa.

Varsinainen levynjulkkarikeikka kuullaan Helsingissä On The Rocksissa perjantaina 4. huhtikuuta.

Kommentoi julkaisua