The Shins täydentää Garden Partyn kattausta

Kirjoittanut Teemu Hakala - 14.5.2012

Kesäkuun lopulla Helsingissä vietettävä Garden Party saa perjantaikonserttiinsa 29.6. vielä yhden kiinnostavan esiintyjän, kun amerikkalaisten indierockyhtyeiden kärkikastiin lukeutuva The Shins vahvistaa artistikattausta. Konserttiteltan lavalle samaisena iltana nousevat myös Regina Spektor, Charlotte Gainsbourg, French Films sekä Little Dragon. Garden Party -konserttisarjan perjantai-illan liput ovat nyt myynnissä Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Jo vuonna 1996 New Mexicon Albuquerquessa perustettu The Shins on ollut jo vuosia yksi Yhdysvaltojen seuratuimpia ja SubPopin menestyneimpiä indienimiä. James Mercerin luotsaama yhtye tunnetaan hieman folkahtavista rock-kappaleistaan, joista ”New Slang” sai erityishuomiota Natalie Portmanin roolihahmon hehkuttaessa biisiä Garden State -menestysleffassa.

Bändin tuorein albumi ”Port of Morrow” on The Shinsin ensimmäinen levy, joka on julkaistu Mercerin omalla labelilla, Aural Apothecarylla. Samalla levy on yhtyeen ensimmäinen julkaisu sitten vuoden 2007 menestyslevyn ”Wincing the Night Away”. Levyjen välillä James Mercer ehti keskittyä Broken Bells -yhtyeeseensä, jonka hän perusti tuottaja/muusikko Danger Mousen kanssa. Maaliskuussa julkaistua ”Port of Morrow” -albumia on on kuvailtu askeleeksi kohti laajempaa suosiota ja se on kerännyt kehuja sekä kriitikoilta että faneilta ympäri maailmaa.

Muita perjantaisen Garden Partyn esiintyjiä ovat piakkoin uuden albuminsa ”What We Saw From The Cheap Seats”  julkaiseva Regina Spektor, vuosien odotuksen jälkeen Suomeen saapuvaCharlotte Gainsbourg, indierock-piireissä kohistu French Films sekä Göteborgista ponnistavaLittle Dragon, joka aloittaa Yhdysvaltojen kiertueen yhdessä Red Hot Chili Peppersin lämppärinä toukokuun lopussa.

GARDEN PARTY 2012 – Helsinki, Hietaniemi

Helsingin monipuolinen tapahtumakattaus saa kesäkuun lopulle mielenkiintoisen ja kunnianhimoisen lisäyksen, kun Garden Party -konserttisarja starttaa Hietaniemen uimarannan tuntumassa olevalla kentällä. Sinne pystytetään teatterimainen konserttiteltta, joka luo intiimin ja lämpimän tunnelman valoisan keskikesän konserteille. Luvassa on toinen toistaan kiinnostavampia musiikkiesityksiä puiden katveessa, kukin ja puutarhalyhdyin koristellussa romanttisessa miljöössä. Regina Spektorin, Charlotte Gainsbourgin ja The Shinsin tähdittämän perjantain 29.6. konsertti-illan lisäksi on julkistettu Garden Party -avauskonsertti keskiviikolle 27.6., jossa esiintyvät Kent (SWE), Pariisin Kevät, Laleh (SWE) ja Niki & The Dove (SWE).

Keskiviikko 27.6.

Ikäraja K-18, portit aukeavat klo 15
Kent (SWE)
Pariisin Kevät
Laleh (SWE)
Niki & The Dove (SWE)
59 euroa + mahd. toimituskulut Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fisekä Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) ja netistäwww.tiketti.fi

Perjantai 29.6. 
Ikäraja K-18, portit aukeavat klo 15
Regina Spektor (USA)
Charlotte Gainsbourg (FRA)
The Shins (USA)
French Films
Little Dragon (SWE)
52 euroa + mahd. toimituskulut Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fisekä Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi

Luetuimmat

Uusimmat