Kuva: Juho Virinkoski / Rytmivisuals

Shiraz Lane julkaisee 17. toukokuuta livenä äänitetyn ”Acoustic Archives” -EP:n – Ensimmäinen ”Harder To Breathe” -video nyt ulkona

Kirjoittanut Päivi Närvänen - 23.4.2024

Shiraz Lane on laittanut tänä keväänä uuden vaihteen silmään, ja uusia uutisia tippuu jälleen, kun yhtye julkaisee uransa ensimmäisen akustisen äänitteen 17. toukokuuta. Mukana on viisi jo aiemmin menestyksiksi nousseiden akustisten keikkojen helmeä, ja livenä äänitettyyn ”Acoustic Archives” -EP:n jokaiseen biisiin saadaan myös Rytmivisualsin Juho Virinkosken kuvaama ja editoima musiikkivideo. Näistä ensimmäinen ”Harder To Breathe” on nyt julkaistu ja katsottavissa tästä:

Shiraz Lane julkaisee uuden videon joka viikko, ja koko EP julkaistaan neljännen videon jälkeen fyysisenä levynä, jonka ennakkotilauslinkki on nyt myös avoinna. ”Acoustic Archives” julkaistaan ensin vain fyysisenä äänitteenä, ja EP päätyy streaming-palveluihin myöhemmin keväällä. Bändi kertoo asiasta näin:

Shiraz Lane tarjoilee ylpeänä lämpimän tuulahduksen iltanuotioiden ääreltä. ”Acoustic Archives” avaa intiimin audiovisuaalisen kosketuksen tuotantomme uudelleen sovitettuihin kulmakiviin. Kokonaisuus johdattaa kuuntelijan pois ärsykkeiden täyttämästä hälinästä herkkään ja rehelliseen äänimaisemaan, jossa on mahdollisuus irtautua arjesta ja tarttua musiikin vapauttavaan elämykseen.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Yhtye julkaisi pari viikkoa sitten palaavansa ensi keväänä jälleen Karibian laineille Monsters of Rock -risteilyn esiintyjänä, ja tätä ennen Shiraz Lane nähdään livenä seuraavan kerran tämän viikon lauantaina Espoon Kannusalissa ja toukokuussa Krapin Pajalla. Kesäkuussa bändi lämmittelee The Darknessin lauteet Helsingin Kulttuuritalossa sekä Tampereen Pakkahuoneella.

Shiraz Lane valmistelee kesän aikana neljättä studioalbumiaan, joka jatkaa jo aiemmin ”Carnival Days”- ja ”Vibration I” -menestysäänitteillä alkanutta yhteistyötä studiovelho Per Aldeheimin kanssa.

”Acoustic Archives” -EP:llä ovat mukana seuraavat biisit:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy
  1. Harder To Breathe
  2. Keep It Alive
  3. Tidal Wave
  4. Forgotten Shades of Life
  5. You Will Remain

Shiraz Lane somessa: Bändisivut, Instagram, TikTok, Facebook, Spotify

Luetuimmat

Uusimmat